asztali-zaszlo

Asztali zászló nyomtatás

A tökéletes minőségű, két oldalas, mosható, poliészter zászlók nyomtatása mellett, készítünk asztali zászlókat is. Ezek készülhetnek nyomtatással, de kiegészítő hímzés is kerülhet rájuk. A szabványos méreteken kívül, bármilyen egyedi méret vagy forma legyártásában tudunk segíteni. Lehetnek ezek zsinórral körbeszegett, vagy rojttal ellátott változatok is.
Asztali zászlóinkhoz természetesen többféle alapanyagból, különböző formájú talpakat is szállítunk. Ajánlatkéréshez kattints az alábbi gombra!

A szublimációról…

Zászlóink hőszublimációs eljárással készülnek. Textil nyomtatóink közvetlen és transzfer nyomtatásra is alkalmasak. Transzfer nyomásnál a nyomat egy hordozó papírra kerül, amit ezt követően 200 fok fölötti hőmérsékleten égetünk a poliészter alapanyagba. Direkt nyomásnál a nyomtatás közvetlenül a zászlóra készül, amit szintén bevasalunk. A végeredmény egy nagy felbontású, mosható nyomat. A zászlók hátoldalán fontos, hogy közel 100%-os “átszublimálást” eredményezzen a vasalás, így ott minden esetben a tükörkép található szintén élesen. Az asztali zászlók transzfer nyomással készülnek, mivel ezeknél egy vastagabb alapanyagot használunk, ráadásul két rétegben, hogy mégtöbb tartása legyen a készterméknek.

Kérhetek egyedi formájú asztali zászlót?

Természetesen igen! Az asztali zászlók méretét és formáját tudjuk egyedileg alakítani. Így akár cég logo, termék, stb. formára vágott darabokat is készítünk. Az asztali zászlokra kerülő nyomatok nagy felbontású, fotórealisztikus képek, így ez sem jelent határt az elképzelések megjelenítésében.

Asztali zászló nyomtatással kapcsolatos kérdésed van?

Munkatársaink várják jelentkezésed! Érdeklődésedre 24 órán belül reagálunk. Amennyiben 12/24 órás expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján!

Töltsd ki az alábbi adatokat és kattints a Küldés gombra!
Vezetéknév*
Keresztnév*
Cégnév
E-mail*
Telefonszám*
Webform ajánlat tárgy*
Üzenet*
12/24 órás expressz gyártás
emblemazas.hu forrásoldala
Ügyfél forrása
Médium
Hirdetés csoport
Kampánynév
Kulcsszó
Webform forrásoldala
Fájl feltöltése

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. Nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, google drive, dropbox linkkel küldd!
Vagy kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben.

Írja be az ellenörző kódot.
Új szó