Displayek

A kész rendszerek forgalmazásán kívül vállaljuk egyedi displayek, polcok, árukínálók, kiállítás elemek, világító táblák tervezését és gyártását. A reklámeszközök terén használt műanyagok, papír, fa, fém alapanyagokat fölhasználva. Az anyagok nyomtatásához, vágásához, marásához helyben rendelkezünk minden eszközzel, természetesen a hozzáértő kollégák munkája is kiemelkedően fontos a fenti termékek gyártásakor.
Az egyes displayek kialakítása lehet kültéri, beltéri, világító egységekkel ellátott, akár élelmiszer közeli kialakítás is. Ajánlatkéréshez kattints az alábbi gombra!

Fa displayek

Gyakran készítünk fa, rétegelt lemez, mdf, stb. alapanyagokból különböző árukínáló, termékbemutató eszközöket, displayeket. Oce Arizona táblás UV nyomtatónkkal tökéletesen tudjuk nyomtatni a fa felületeket, akkor is ha cél, hogy picit látszódjon a nyomat alatt a fa színe, illetve abban az esetben is, ha a tökéletes fedés a cél. UV nyomtatással lehetőség van az egyes alapanyagoktól eltérő famintázat fölé nyomtatására is! Így akár pác nélkül, a grafikai elemek integrálásával alakíthatunk ki tetszőleges mintákat a displyeken.

Plexi, műanyag displayek

Plexi, habosított PVC, PP, PET anyagokat is felhasználunk display gyártáskor. Ezek mindegyike nyomtatható UV nyomtatóval. Üzemünkben, helyben elvégezzük a különböző ragasztásokkal és hajlításokkal járó bonyolult feladatokat is. UV nyomtatás mellett természetesen vinyl fóliával, fényvisszaverő, műgyantás, tükrös elemekkel is el tudunk látni egy-egy ilyen eszközt. A műanyagok vágását a kézimunka lehetősége mellett, ZÜN S3L-1600-as gyorsvágónkkal, akár lézervágóval is tudjuk végezni. A vágási vagy bonyolultak marás jellegű munkafázisokhoz szükséges CNC marógéppel is rendelkezünk.

3 műszakos munkarendünk lehetővé teszik bonyolultabb szerkezetek hatékony, rövid határidőre történő gyártását is. Nagyobb mennyiségek és egyszerűbb grafikák esetén gyakran szitanyomdánk is részt vesz a munkafolyamatokban. Egyedi ajánlatkéréshez kattints az alábbi gombra!

Fém displayek

Acél vázas displayek elsősorban akkor szükségesek, ha a terhelés vagy rögzítés jellege indokolja. Az egyes árukínáló eszközökhöz, polcokhoz használhatunk vázként, akár alumínium profilrendszereket, akár lehet ez heggesztett vagy szétszerelhető rozsdamentes acél is. Természetesen szinterezett variációkat is gyártunk. A fém displayeknél legtöbbször csak a váz fém, ami fölé jöhetnek a dekorációs elemek, plexiből, fából, kartonból, PVC-ből.

Különleges kérésekkel is bátran fordulj hozzánk, az egyedi gyártásból adódóan, széles skálán mozoghatnak elképzeléseid és mi ezt meg is tudjuk valósítani!

Papír, karton displayek

Hullámkarton alapanyagokból is gyártunk eladáshelyi eszközöket. Ezek nyomtatása vagy közvetlenül a papírra történik, vagy lehet vinylre nyomtatott és kasírozott verzióban is. Egyszerűbb hullámkartonokkal is el lehet érni viszonylag nagy teherbíró képességet, de alkalmazunk direkt erre a célra kialakított hullám lemezeket, ezekből az alapanyagokból, akár bútorok is készíthetők. A papír displayekből is kialakíthatók polcos rendszerek vagy pultra helyezhető változatok. Egyetlen hátránya, hogy ezek az eszközök beltéri használatra alkalmasak csak.

A nyomtatási feladatokat el tudjuk látni HP latex, Roland eco-solvent, vagy OCE UV nyomtatóinkkal. A különböző patentok, polcsínek, felmosás gátlók és minden egyéb, szükséges kiegészítő megtalálható nálunk. Ajánlatkéréshez kattints az alábbi gombra!

Világít? Forog? Gurul?

Természetesen igény esetén felszereljük ledes, egyéb megvilágítással is a fenti eszközöket. Ha a könnyű szétszerelhetőség, vagy akár mozgatható, egymáshoz kapcsolható kivitel a cél, szakembereink rendelkezésre állnak már az ötletelés fázisában!

Displayekkel kapcsolatos kérdésed van?

Munkatársaink várják jelentkezésed! Érdeklődésedre 24 órán belül reagálunk. Amennyiben 12/24 órás expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján!

Töltsd ki az alábbi adatokat és kattints a Küldés gombra!
Vezetéknév*
Keresztnév*
Cégnév
E-mail*
Telefonszám*
Webform ajánlat tárgy*
Üzenet*
12/24 órás expressz gyártás
emblemazas.hu forrásoldala
Ügyfél forrása
Médium
Hirdetés csoport
Kampánynév
Kulcsszó
Webform forrásoldala
Fájl feltöltése

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. Nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, google drive, dropbox linkkel küldd!
Vagy kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben.

Írja be az ellenörző kódot.
Új szó