hutomagnes

Hűtőmágnes

A hűtőmágnesek is gyakori, olcsó promóciós termékek nálunk. Különböző anyagvastagságra, méretben és szinte bármilyen formára tudjuk gyártani. Készítünk, naptárral, jegyzettömbbel ellátott vagy műgyantás verziókat is. De ezektől eltérő elképzelések kialakításában is szívesen segítünk!

Az alábbi gombra kattintva tudsz ajánlatot kérni!

Mekkora lehet egy hűtőmágnes?

A hűtőmágnesek általában 10×10 cm-es méreten belül vannak, de készítünk ennél jóval nagyobb méretűeket is. Műgyantás verziók esetén a 8 cm-es szélesség, ami még szépen kivitelezhető.

Bármilyen formája lehet a hűtőmágnesnek?

A hűtőmágnes fóliát húzókéses vágógéppel vagy stancgéppel daraboljuk formára. A késes vágásnál picit figyelnünk kell a nagyon kis szögekkel rendelkező ívekre, stancgéppel még erre sincs szükség. Utóbbi viszont kifejezetten nagy példányszámoknál tud gazdaságos lenni.

Ajánlatot kérnél? Kattints az alábbi gombra!

Különleges hűtőmágnes ötletek…

A sima fólia alapú hűtőmágneseken és a műgyantás hűtőmágnesen kívül természetesen megvalósítunk egyedi elképzeléseket. UV led nyomtatónkkal szinte bármilyen táblás alapanyagra tudunk nyomtatni, így ha éppen rétegelt lemezzel, egyéb fa lappal, pvc, plexi, stb. alapanyagokból szeretnél egyedi kialakítású terméket készíteni, keress minket bátran! Segítünk a tervezésben, az elképzelésed kialakításban, prototípus készítésben, és természetesen a nagy példányszámos gyártásban is.

Hűtőmágnessel kapcsolatos kérdésed van?

Munkatársaink várják jelentkezésed! Érdeklődésedre 24 órán belül reagálunk. Amennyiben 12/24 órás expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján!

Töltsd ki az alábbi adatokat és kattints a Küldés gombra!
Vezetéknév*
Keresztnév*
Cégnév
E-mail*
Telefonszám*
Webform ajánlat tárgy*
Üzenet*
12/24 órás expressz gyártás
emblemazas.hu forrásoldala
Ügyfél forrása
Médium
Hirdetés csoport
Kampánynév
Kulcsszó
Webform forrásoldala
Fájl feltöltése

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. Nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, google drive, dropbox linkkel küldd!
Vagy kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben.

Írja be az ellenörző kódot.
Új szó