nyakpant-gyartas

Nyakpánt gyártás

Legnépszerűbb és legtöbbet rendelt termékünk a két oldalon szublimált, csepp karabínerrel szerelt selyemszatén nyakpánt. A szublimációs eljrásnak köszönhetően a nyakpántok teljes felületén – akár mindkét oldalán – ragyogó, élénk színű, egyedi nyomat készíthető. A nyakpántok vágását, varrását és a kellékek felszerelését is helyben végezzük. Három műszakos munkarendünk biztosítja a rendkívül rövid határidejű megrendelések teljesítését is. Amennyiben rögtön ajánlatot kérnél, kattints az alábbi gombra!

Nyakpánt méretek:

Egy átlagos nyakpánt hossza kb. 90 cm. Szélesége 10-15-20 vagy akár 25 mm lehet. A legkedveltebb, és legtöbbet rendelt nyakpántunk szélessége 20 mm.

Nyakpánt típusok:

1. Selyemszatén nyakpánt. Sima textúrájú selyemszatén szalag, bármelyik méretben elérhető.

2. Bordás szatén nyakpánt. Rips szalagnak is nevezik, a felülete enyhén bordázott. Amennyiben bármelyik nyakpánt típusunkra egyedi ajánlatot szeretnél kérni, kattints az alábbi gombra!

3. Prémium nyakpánt bordás alapra, selyemszalag felvarrással. Ahogy a képeken is látszik, exkluzívabb megjelenést kölcsönöz a nyakpántoknak, ami fém kellékekkel tovább fokozható.

Nyakpánt kiegészítők

Normál esetben ún. csepp karabinerrel vagy mobilvéggel szereljük, de egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni. A kellékek terén állandó saját készlettel rendelkezünk, így letöbb esetben nem lassítja a folyamatot az egyes alkatrészek beérkezése sem. Kártyatartók, tokok, egyedileg nyomott kártyák is gyakori kiegészítők a nyakpántok mellé. Ha bármilyen kellék elképzelésed van, vagy láttál valamilyen nyakpánt tartozékot, segítünk ennek megoldásában! Az alábbi gombra kattintva tudsz ajánlatot kérni!

Információk a nyakpántokról

Egyedi gyártású nyakpánt, passztartó
fényes szatén alapanyag
egy vagy két oldalon nyomott
Szélesség: 10-25 mm
Hosszúság: 900 mm
16 millió szín
Alap szerelék: csepp karabiner
Normál gyártási határidő: 5-7 munkanap.

Kis darabszámok…

Fontos tudni, hogy a nyakpánt gyártás technológiája miatt egy darabot szinte lehetetlen gyártani! A néhány darabos igényeket is szívesen teljesítjük, de gépindulási minimum költséggel számolunk, ami a nyakpántok esetében 4500 Ft! Így érdemes annyi nyakpántot rendelni, ami ezt az összeget eléri!

Nyakpántokkal kapcsolatos kérdésed van?

Munkatársaink várják jelentkezésed! Érdeklődésedre legkésőbb 12 órán belül reagálunk. Amennyiben 12/24 órás expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján!

Töltsd ki az alábbi adatokat és kattints a Küldés gombra!

12/24 órás expressz gyártás


A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. Nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, google drive, dropbox linkkel küldd! Vagy kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben.