roll-up-gyartas

Roll up, pop up eszközök

Sok más mobil prezentációs eszköz mellett a roll up-ok még mindig az egyik legnépszerűbb termékek. Könnyű hordozhatóság a legfőbb jellemzőjük, illetve, hogy szállításkor a szerkezetből adódóan mindig védve van a grafika. Kisebb 85 cm-es mérettől, akár két méteres szélességig forgalmazunk ilyen eszközöket.
Fontos, hogy minden roll up grafikája cserélhető, de vannak kifejezetten olyan kialakítású termékek, ami a gyakori cserére van kifejlesztve, így akár egy rendezvény alatt, mindenféle szakértelem nélkül, bárki képes erre.
Alapanyagok terén többféle minőség közül választhatsz, ezt elsősorban a tervezett élettartam és a felhasználás helye határozza meg.
Pop up eszközök pultok és falak hasonlóan gyakori termékek a kiállításokon, árubemutatókon, ahol fontos szempont a mobilitás, többszöri felhasználhatóság. Több gyártó termékeit forgalmazzuk különböző méretben, variációban.

Ajánlatkéréshez kattints az alábbi gombra!

És minden más mobil eszköz…

Természetesen a fentieken kívül más mobil prezentációs eszközök, banner állványok, polcok, sínek, profilok is megtalálhatók nálunk. Bátran keress minket bármilyen prezentációs eszközről legyen is szó!

Két oldalas roll up létezik?

Két oldalas roll up-okban is tudunk segíteni. Léteznek különböző kivitelben, ezen kívül ha egy egyszerű sajtófalat szeretnél még mobilabb eszközzel helyettesíteni, akár extra széles roll up-okat is tudunk gyártani, egészen 150-200 cm-es szélességig. A szokványos 2 méter körüli magasság mellett van olyan típusunk, ami 3 méteres magasságig emelhető. Ajánlatkéréshez kattints az alábbi gombra!

Roll up, pop up eszközökkel kapcsolatos kérdésed van?

Munkatársaink várják jelentkezésed! Érdeklődésedre legkésőbb 12 órán belül reagálunk. Amennyiben 12/24 órás expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján!

Töltsd ki az alábbi adatokat és kattints a Küldés gombra!
Vezetéknév*
Keresztnév*
Cégnév
E-mail*
Telefonszám*
Webform ajánlat tárgy*
Üzenet*
12/24 órás expressz gyártás
emblemazas.hu forrásoldala
Ügyfél forrása
Médium
Hirdetés csoport
Kampánynév
Kulcsszó
Webform forrásoldala
Fájl feltöltése

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. Nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, google drive, dropbox linkkel küldd!
Vagy kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben.

Írja be az ellenörző kódot.
Új szó