strandzaszlo-gyartas

Strandzászló, beachflag

A Beach flag vagy strandzászló figyelemfelkeltő reklámeszköz. A nagyobb méretű strandzászlók messziről hirdetik a rá nyomtatott marketing üzenetet. A Csepp és uszony alakú beach flagek formájukkal, a szögletes strandzászlók pedig a több soros információ megjelenítésére alkalmas felületükkel keltik fel a figyelmet!

Ügyfeleink egy része saját logóját, emblémáját nyomtatja rá, de van aki egyszerű feliratokat kér, mint NYITVA, AKCIÓ stb… Ajánlatkéréshez kattintson az alábbi gombra!

Beachflag, strandzászló

A strandzászlóinkat többféle formában és méretben gyártjuk. A használat helyétől (a talaj típusától) függően, 4 féle taplat, illetve leszúrót ajánlunk. Kérd munkatársunk segítségét a választáshoz!

Milyen talpat ajánlunk a beachflagekhez?

Mindegyik talp rotátorral van szerelve, azaz szélben a strandzászló elfordul.

  • Szögletes fém talp
  • Lecsavarható talp
  • Leszúrható talp
  • Fém kereszttalp

Milyen alapanyagból készül a beachflag?

Az általunk gyártott strandzászlók hurkolt poliészterből (HPE) készülnek, szublimációs nyomtatással. A grafikától és a felhasználás módjától függően direkt vagy transzfer eljárással. Ez az anyag ritka szövésű, így a nyomat áttetszik rajta és a hátoldalon tükröződve jelenik meg.

A varrás, konfekcionálás úgy történik, hogy a zászló formára vágása után ún. bújtatóval látjuk el (ebbe bújtatjuk bele a rudat) és az aljára egy rögzítő zsinórt varrunk. (Ez feszíti majd ki a strandzászlót a kívánt formára.)

Mi történik a strandzászlóval, ha fúj a szél?

A zászlórúd a talpon egy ún. rotátor segítségével elfordul. Megfelelő talpat választva, kültéren a nagyobb szélnek is ellenáll. Követi a szél irányát. A talpak súlya úgy van kialakítva, hogy nagyobb viharban a zászló egyszerűen felborul, így sem a szerkezetben, sem a zászló anyagában nem keletkezik kár.

Figyelem! A beach flaget soha ne kösd ki (pl, drótozással) oszlophoz, kerítéshez vagy olyan tereptárgyhoz, ami megakadályozza a felborulást. Ha kiköti, a szél letépheti a zászlót, extrém esetben egy nagyobb vihar a strandzászló karbon szálas rúdját is eltörheti.

Ajánlatkéréshez kattints az alábbi gombra!

Milyen nehéz felállítani egy beachflaget?

A szerkezet felállítása pár percet vesz igénybe, és hölgyek is könnyedén összeállíthatják a szerkezetet. A strandzászló legnehezebb része a talp, ami 4-6 kg lehet. A rudak 2 vagy 3 részből állnak és a zászlóval együtt egy hordtáskában kerülnek értékesítésre. Ebben a táskában könnyen szállíthatod a strandzászlót.

Mi van a beachflag táskájában?

A strandzászló méretétől függően, két vagy három, fémperemes illesztéssel ellátott, egymásba helyezhető rúd. A csepp és az uszony formájú strandzászlók esetében az utolsó tag karbon szálas, időjárásálló műagyag, ami a kívánt formára hajlítható. A szögletes beach flag tartozéka egy függőleges elem, ami megtartja a zászló tetejét.

Cserélhető-e a beachflag nyomata?

Természetesen igen. Egy szerkezethez használhatunk több zászlót is, vagy ha új strandzászlóra van szükséged, akkor az adott szabásminta alapján újat is tudunk gyártani.

Hány évig őrzi meg a minőségét egy strandzászló?

Az általunk forgalmazott strandzászló garanciája 1 év, de több ügyfelünk évek óta gondtalanul használja zászlóinkat kültéren és beltéren egyaránt.

Milyen hibákat szoktak elkövetni a beachflag gyártása során?

Sokan rosszul választják meg a szerkezeteket. Kültérre olyan talpat ajánlanak, ami ugyan olcsóbb, de nem áll ellent az időjárásnak és könnyebb súlya miatt nem tartja meg kisebb szélben sem a beach flaget.

Mások nem fordítanak kellő gondot a konfekcionálásra, így az eredmény egy lötyögő, ráncokat vető zászló vagy egy szűk szabás esetén: túlfeszített szerkezet, ami főleg a csepp alakú beach flag esetén erősebb szélben akár el is törhet.

Hogyan számoljuk ki a beachflag árát?

A szerkezet és a talp ára mellett a nyomtatandó felület méretét vesszük alapul. A zászlónyomtatásnak sávosan csökkenő négyzetméter ára van, így minél nagyobb felületet (minél több darabot) rendel, a kész beach flag annál olcsóbb lesz. Ajánlatkéréshez kattintson az alábbi gombra!

Mit tehet annak érdekében, hogy a strandzászló élettartama hosszabb legyen?

A beltérre szánt szerkezetek sokáig bírják. A kültérre szánt beach flagek élettartamát meghosszabbíthatjuk, ha az extrém erős széltől megóvjuk őket, a rotátort időnként megolajozzuk.

A zászló anyaga kíméletesen mosható. Nem megy össze és nem veszíti el a nyomat élénkségét.

Strandzászlókkal kapcsolatos kérdésed maradt?

Munkatársaink várják jelentkezésed! Érdeklődésedre legkésőbb 12 órán belül reagálunk. Amennyiben 12/24 órás expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján!

Töltsd ki az alábbi adatokat és kattints a Küldés gombra!
Vezetéknév*
Keresztnév*
Cégnév
E-mail*
Telefonszám*
Webform ajánlat tárgy*
Üzenet*
12/24 órás expressz gyártás
emblemazas.hu forrásoldala
Ügyfél forrása
Médium
Hirdetés csoport
Kampánynév
Kulcsszó
Webform forrásoldala
Fájl feltöltése

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. Nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, google drive, dropbox linkkel küldd!
Vagy kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben.

Írja be az ellenörző kódot.
Új szó