szitanyomas

Szitanyomás

Ha a hímzésnél költséghatékonyabb megoldást keres, akkor emblémáját készíttesse szitanyomással!

A direkt és transzfer szitanyomás előnyei főként nagy példányszám vagy a gazdaságos és a gyors gyártás igénye esetén emelkednek ki a többi technológia közül.

Ruha- és textilipari termékek, szabványok, papír, műanyag alapanyagra szép, élénk színű és kontúros nyomat hozható létre szitanyomással.

Direkt szitanyomás esetén a festékrétegeket közvetlenül az alapanyagra, transzfer eljárásoknál a festéket egy szilikon alapú ún. transzferpapírra visszük fel és az emblémát egy hő-prés segítségével rögzítjük az anyagon. Ajánlatkéréshez kattints az alábbi gombra!

Mit tegyek, ha kisebb mennyiségű rendelésem van?

A technológia hátránya, hogy a nyomatok elkészítéséhez egy szitát kell készíteni. Ezen kívül minimális gépindulási költséggel is számolni kell, így 10000 Ft körüli minimum költséggel mindenképpen számolj ezzel a technológiával. Ezért alacsony példányszám esetén inkább a digitális transzfernyomást ajánljuk!

Fotók a szitanyomás folyamatáról

Miért minket válassz?

Filmnyomó üzemrészünk 24 órás – 3 műszakos gyártással, expressz szállítással (váci üzemünkből naponta 2 alkalommal szállítunk Budapestre), kedvező árakkal áll rendelkezésére! Stratégiai partnereinknek a piacon egyedülálló árgaranciát biztosítunk. Amennyiben viszonteladó partnerünk szeretnél lenni, a lenti adatlapon ezt tudod nekünk jelezni!

Ajánlatkéréshez kattints az alábbi gombra!

Szitanyomás minták

Szitanyomással kapcsolatos kérdésed van?

Munkatársaink várják jelentkezésed! Érdeklődésedre legkésőbb 12 órán belül reagálunk. Amennyiben 12/24 órás expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján!

Töltsd ki az alábbi adatokat és kattints a Küldés gombra!
Vezetéknév*
Keresztnév*
Cégnév
E-mail*
Telefonszám*
Webform ajánlat tárgy*
Üzenet*
12/24 órás expressz gyártás
emblemazas.hu forrásoldala
Ügyfél forrása
Médium
Hirdetés csoport
Kampánynév
Kulcsszó
Webform forrásoldala
Fájl feltöltése

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. Nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, google drive, dropbox linkkel küldd!
Vagy kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben.

Írja be az ellenörző kódot.
Új szó