tablas-anyagok-nyomtatasa

Plexi, PVC, táblás anyagok

OCÉ Arizona nyomtatónkon tekercsesen és táblásan is tudunk nyomtatni. A nyomtató fejét 5 cm magasságig lehetséges állítani, így a különféle habosított műanyag vagy papír alapú hordozóktól kezdve akár ajtólapokat is nyomtathatunk. Sík, perem nélküli táblás anyagok 2,5 x 3 méteres méretig fektethetők a nyomtató munkaasztalára.

Egy lépésben maximum 3 rétegben vihetjük fel az UV festéket. Fehér alapanyagra több rétegű színes nyomatot eredményez, de színes táblákra fehér alányomással is készíthetünk kontrasztos, magas minőségű nyomatokat.

Átlátszó táblákra, akár mindkét oldalon olvasható speciális rétegrendű nyomatot is létre tudunk hozni. Ebben az esetben a két színes réteg között helyezünk el egy fehér réteget. A táblás nyomtatónk alkalmas karton, hullámkarton lemezek nyomtatására is, így kis példányszámos gyártásnál is kedvező árakat tudunk garantálni!  Ajánlatkéréshez kattints az alábbi gombra!

A táblás műanyagokról…

Az UV technológia alkalmas, szinte bármilyen sík, tiszta alapanyag színes nyomtatásához. A leggyakrabban használt anyagok a különböző vastagságú habosított PVC lemezek. Ezek költséghatékonyak, könnyűek, az utómunka is viszonylag gyors és egyszerű velük. Gyakran nyomtatunk víztiszta, fehér, opál plexi lemezeket is szintén különböző vastagságban. Ezek viszonylag rideg, nehezen megmunkálható műanyagok. A polisztirol, sikó, PET lemezek pedig a rugalmasabb típusok közé tartoznak.

Két oldalas nyomtatás? Egyedi forma?

OCÉ Arizona nyomtatónk alkalmas a két oldalas nyomatok tökéletes pozícionálásához. Természetesen nem csak sík nagy táblákat szállítunk, hanem elvégezzük a szükséges utómunkákat is az egyes alapanyagokkal. Így késztermékek, displayek, POS eszközök, egyedi ajándéktárgyak alkatrészei is lehetnek ezek a táblás műanyagok. Ajánlatkéréshez kattints az alábbi gombra!

Táblás anyagok nyomtatásával kapcsolatos kérdésed van?

Munkatársaink várják jelentkezésed! Érdeklődésedre 24 órán belül reagálunk. Amennyiben 12/24 órás expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján!

Töltsd ki az alábbi adatokat és kattints a Küldés gombra!
Vezetéknév*
Keresztnév*
Cégnév
E-mail*
Telefonszám*
Webform ajánlat tárgy*
Üzenet*
12/24 órás expressz gyártás
emblemazas.hu forrásoldala
Ügyfél forrása
Médium
Hirdetés csoport
Kampánynév
Kulcsszó
Webform forrásoldala
Fájl feltöltése

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. Nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, google drive, dropbox linkkel küldd!
Vagy kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben.

Írja be az ellenörző kódot.
Új szó