textil-molinó-nyomtatás

Textil molinó nyomtatás

Gyártunk selyemszatén molinókat, egyéb textil nyomatokat. Ezeket felhasználjuk különböző bannerek, displayek, hordozó eszközök összeállításakor, legyen szó akár egy mobil prezentációs eszközről, vagy egyedi belsőépítészeti dekorációról. Egy- és kétoldalon nyomott, selyemfényű és matt kivitelű nyomatok mellett sokszor fontos szempont az anyag vastagsága, erőssége, vagy egy-egy különleges tulajdonsága, mint például a flexibilitás, légáteresztő képesség vagy az átvilágíthatóság, ezek mindegyikére több megoldást is kínálunk partnereinknek.

Az egyes anyagok nyomtatása után a különböző konfekcionálási feladatokat is elvégezzük, tehát nem csak nyomatokat, hanem szabott, varrott, szegett kész termékeket szállítunk.

Textil molinó nyomtatással kapcsolatos kérdésed van?

Munkatársaink várják jelentkezésed! Érdeklődésedre 24 órán belül reagálunk. Amennyiben 12/24 órás expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján!

Töltsd ki az alábbi adatokat és kattints a Küldés gombra!
Vezetéknév*
Keresztnév*
Cégnév
E-mail*
Telefonszám*
Webform ajánlat tárgy*
Üzenet*
12/24 órás expressz gyártás
emblemazas.hu forrásoldala
Ügyfél forrása
Médium
Hirdetés csoport
Kampánynév
Kulcsszó
Webform forrásoldala
Fájl feltöltése

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. Nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, google drive, dropbox linkkel küldd!
Vagy kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben.

Írja be az ellenörző kódot.
Új szó