Világítótáblák

A világítótáblák között több alaptípust különböztetünk meg. Felhasználási területtől, formától, mérettől, világítás jellegétől függően más és más megoldások közül válogathatsz.

Gyártunk kész profilokból összerakható típusokat, ezek elsősorban négyszög alapforma esetén kivitelezhetők. Kültéri vagy beltéri kivitelben és természetesen többféle rögzítési lehetőséggel. A táblák átvilágított felülete is eltérő lehet, plexi, feszített ponyva, vagy akár átvilágítható textil is. A felületektől függően a profil jelleg és szélesség változik, többféle megoldással állunk rendelkezésedre.

Ajánlatot az alábbi gombra kattintva tudsz kérni!

Ha egyedi formát szeretnék

Természetesen nem célunk szabvány eszközökre specializálódni, bár van amikor a gyors és költséghatékony megoldás a cél. Amennyiben egyedi elképzelésed szeretnéd, hogy megvalósítsuk, szívesen állunk rendelkezésedre már a tervezgetés fázisában is. Ilyenkor számolni kell vele, hogy a tervezés után prototípus gyártás, vagy gyártások következnek. Jónéhány komplett megoldást szállítottunk már, de mindig jöhet egy-egy új feladat, ezt mi szívesen megoldjuk, megtervezzük, prototípusokat gyártunk és az elfogadott termék után, akár sorozatban készítjük világítótábláidat.

Milyen alapanyagokból készülhet világítótábla?

Az egyszerűbb szerkezetek általában alumínium vázra készülnek, plexi vagy feszített ponyva világító felülettel. Ezeken kívül készítünk PVC vagy akril alapú ledes világító vagy élvilágító táblákat is. Felhasználástól függően több partnerünknek készítettünk már fa burkolattal vagy vázzal ellátott világítótáblákat is, erre akár kültéri felhasználással is van lehetőség.

Ajánlatot az alábbi gombra kattintva tudsz kérni!

LED tartozékok a világítótáblákhoz

A világítótáblák fényét általában ledek biztosítják, ezt az igényedhez megfelelő minőségben tudjuk szállítani, szükség esetén akár több év garanciával rendelkező csúcskategóriás elektromos szerelvényekkel is el tudjuk látni őket. Ha ez nem cél természetesen a költséghatékonyságra is figyelhetünk. A ledes táblák elektromos ellátását kisebb nagyobb transzformátorokkal szoktuk ellátni, ezek a világítótáblák jellegétől függően kint vagy akár szerkezeten belül is elhelyezkedhetnek.

Egyes promociók esetén nincs lehetőség hálózati ellátásra, ilyenkor elemes megoldásokat alkalmazunk.

A világító táblán kívül akár egyedi fali paneleket vagy lámpákat is tudunk gyártani. Kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal!

Ajánlatot az alábbi gombra kattintva tudsz kérni!

Világítótáblákkal kapcsolatos kérdésed van?

Munkatársaink várják jelentkezésed! Érdeklődésedre 24 órán belül reagálunk. Amennyiben 12/24 órás expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján!

Töltsd ki az alábbi adatokat és kattints a Küldés gombra!
Vezetéknév*
Keresztnév*
Cégnév
E-mail*
Telefonszám*
Webform ajánlat tárgy*
Üzenet*
12/24 órás expressz gyártás
emblemazas.hu forrásoldala
Ügyfél forrása
Médium
Hirdetés csoport
Kampánynév
Kulcsszó
Webform forrásoldala
Fájl feltöltése

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. Nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, google drive, dropbox linkkel küldd!
Vagy kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben.

Írja be az ellenörző kódot.
Új szó