Bevásárlókocsi érme

Szakadásálló polipropilén vagy polisztirol alapanyagú bevásárlókocsi érme egy- vagy kétoldalas kivitelben. Készíttesd el meglévő stancrajz alapján vagy akár teljesen egyedi formában! A bevásárlókocsi érméket igény esetén kulcskarikával ellátva, egyedileg csomagolva szállítjuk. 

Kérj ajánlatot a gombra kattintva:

Milyen nyomatot kérhetsz a bevásárlókocsi érmére?

Az érméket egy- vagy kétoldalas UV nyomtatással gyártjuk, így költséghatékony módon tudunk gyártani akár 4 színes nyomatokkal ellátott bevásárlókocsi érmét.

A nálunk vásárolt érmékre kedvező áron készítjük el emblémádat. Tekintsd meg raktárkészletünket vagy kérj egyedi formára vágott bevásárlókocsi érmét!

Bevásárlókocsi érme referenciák

Bevásárlókocsi érmével kapcsolatos kérdésed van? Ajánlatot kérnél?

Munkatársaink várják jelentkezésed. Érdeklődésedre kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot. Amennyiben expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján, és rövid időn belül egyeztetjük veled a részleteit.

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. A nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, Google Drive vagy Dropbox linkkel küldd! Extrém fájlméret esetén kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben!

* Gyártási kapacitástól függően