mugyantas-matrica

Műgyantás matrica

Az eljárás lényege, hogy a kinyomtatott matricákat lefedjük egy kétkomponensű műgyanta réteggel. Ez a technológia a kb. 24 órás száradási idő letelte után, 2-3 milliméter vastag, víztiszta, átlátszó réteg segítségével, három dimenziós megjelenést kölcsönöz az amúgy sík matricának.

A műgyanta réteg fényes felületű, rugalmas és ellenálló. Nem sárgul, és éveken át megvédi emblémáját a környezeti hatásoktól.

A különféle, logók, kulcstartók, design-elemek mellett további hasznos terület lehet az egyedi sorozatszámmal ellátott műgyantás matricánk, amely akár kültéren használt termékek jelölésre is remekül használható. Ajánlatkéréshez kattints az alábbi gombra!

Hol használjuk a műgyantás matricát?

A különféle, logók, kulcstartók, design-elemek mellett további hasznos terület lehet az egyedi sorozatszámmal ellátott műgyantás matricánk, amely akár kültéren használt termékek jelölésre is remekül használható. A technológiát használjuk még kitűzők, jelvények dekorációjához.

Műgyantás matricával kapcsolatos kérdésed van?

Munkatársaink várják jelentkezésed! Érdeklődésedre 24 órán belül reagálunk. Amennyiben 12/24 órás expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján!

Töltsd ki az alábbi adatokat és kattints a Küldés gombra!
Vezetéknév*
Keresztnév*
Cégnév
E-mail*
Telefonszám*
Webform ajánlat tárgy*
Üzenet*
12/24 órás expressz gyártás
emblemazas.hu forrásoldala
Ügyfél forrása
Médium
Hirdetés csoport
Kampánynév
Kulcsszó
Webform forrásoldala
Fájl feltöltése

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. Nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, google drive, dropbox linkkel küldd!
Vagy kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben.

Írja be az ellenörző kódot.
Új szó