gravirozas

Lézergravírozás

Lézer berendezéseink sokrétűsége lehetővé teszi, hogy fémre, fára, bőrre, üvegre tudjunk gravírozni. Reklámtárgyak ilyen módú emblémázása meglehetősen gyors és költséghatékony megoldás.

Applikációk készítésénél, textil termékek, vagy termék alkatrészek vágásánál is gyakran használjuk a lézer berendezések pontosságát. Segítségével tiszta anyagszéleket, bomlás-mentesen kezelhető alapanyagot kapunk a további munkavégzéshez. Ajánlatkéréshez kattints az alábbi gombra!

Mennyire gyors a lézergravírozás?

Gravírozásnál is van egy beállási idő, amikor az adott tárgyhoz állítjuk a gépeket. Természetesen nem szabad elfeledkezni a ki és be csomagolásról sem, ami promóciós termékeknél gyakori, mivel sokszor nem ömlesztett áruról van szó. Kisebb logók, feliratok nagyon gyorsan készülnek el, így ha igazán gyors emblémázási módra van szükség, akkor mindenképpen a lézergravírozás az egyik, amit ajánlani tudunk!

Milyen szinű a lézergravírozás?

Alapvetően színtelen emblémázási mód, mivel ilyenkor az anyag felületéről a lézer gyakorlatilag leéget egy réteget. Ennek mélysége különböző mértékű lehet, így szabályozható az emblémázás mélysége. “Színe” akkor lehet, ha az adott termék felső felülete alatt egy másik réteg van, másik színnel. Gravírozott tollaknál gyakori, hogy a vékony felső réteg leszedésen után az alsó fém sötétebb színű, így érhető el színes hatás lézergravírozással.

Lézergravírozással kapcsolatos kérdésed van?

Munkatársaink várják jelentkezésed! Érdeklődésedre 24 órán belül reagálunk. Amennyiben 12/24 órás expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján!

Töltsd ki az alábbi adatokat és kattints a Küldés gombra!
Vezetéknév*
Keresztnév*
Cégnév
E-mail*
Telefonszám*
Webform ajánlat tárgy*
Üzenet*
12/24 órás expressz gyártás
emblemazas.hu forrásoldala
Ügyfél forrása
Médium
Hirdetés csoport
Kampánynév
Kulcsszó
Webform forrásoldala
Fájl feltöltése

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. Nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, google drive, dropbox linkkel küldd!
Vagy kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben.

Írja be az ellenörző kódot.
Új szó