Promóciós hűtőmágnes gyártás

A hagyományos hűtőmágnesek mellett naptárral, jegyzettömbbel ellátott vagy műgyantás hűtőmágneseket is készítünk. 

Kérj ajánlatot különböző anyagvastagságú, méretű és bármilyen formájú céges hűtőmágnesre!

Hűtőmágnes méretek

A hűtőmágnesek általában 10×10 cm-es méreten belül vannak, de készítünk ennél jóval nagyobb méretűeket is. Műgyantás verziók esetén a 8 cm-es szélesség, ami még szépen kivitelezhető.

egyedi formájú hűtőmágnes
promóciós hűtőmágnes

Hűtőmágnes formák

A hűtőmágnes fóliát húzókéses vágógéppel vagy stancgéppel daraboljuk formára. A késes vágásnál picit figyelnünk kell a nagyon kis szögekkel rendelkező ívekre, stancgéppel még erre sincs szükség. Utóbbit viszont kifejezetten nagy példányszámoknál tudjuk gazdaságosan elkészíteni. Tehát a bonyolult formájú mintákból érdemes nagyobb darabszámot rendelned.

Különleges hűtőmágnest szeretnél?

A sima fólia alapú hűtőmágneseken és a műgyantás hűtőmágnesen kívül természetesen megvalósítunk egyedi elképzeléseket. UV led nyomtatónkkal szinte bármilyen táblás alapanyagra tudunk nyomtatni. Ha rétegelt lemezzel, egyéb fa lappal, PVC, plexi vagy egyéb különleges alapanyagokból szeretnél egyedi kialakítású hűtőmágnest, keress minket bátran!

Különleges megrendelésednél a nagy példányszámú gyártás megkezdése előtt mindenképp prototípust készítünk. Emellett már a tervezésben, az elképzelésed kialakításában is rendelkezésedre állunk.

Ajánlatot kérnél? Kattints az alábbi gombra:

Hűtőmágnes referenciák

Hűtőmágnessel kapcsolatos kérdésed van? Ajánlatot kérnél?

Munkatársaink várják jelentkezésed. Érdeklődésedre kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot. Amennyiben expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján, és rövid időn belül egyeztetjük veled a részleteit.

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. A nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, Google Drive vagy Dropbox linkkel küldd! Extrém fájlméret esetén kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben!

* Gyártási kapacitástól függően