Textil nyomtatás

zaszlo-nyomtatas

Zászló nyomtatás

Zászlóink hőszublimációs eljárással készülnek. Textil nyomtatóink közvetlen és transzfer nyomtatásra is alkalmasak. A zászlók szabás, varrás, konfekcionálással kapcsolatos folyamatait is helyben végezzük.

textil-molinó-nyomtatás

Textil molinó nyomtatás

Selyemszatén, különböző vastagságú hurkolt poliészterek. Egy oldalas, két oldalas nyomatok. A textil molinóknál fontos szempont lehet a légáteresztő képesség is, felhasználási területtől függően.

asztali-zaszlo

Asztali zászló nyomtatás

Az asztali zászlók készülhetnek szublimációs nyomtatással, de kiegészítő hímzés is kerülhet rájuk. A szabványos méreteken kívül, bármilyen egyedi méret vagy forma legyártásában tudunk segíteni. Többféle talp megoldást is tudunk szállítani hozzájuk.

festovaszon-nyomtatas

Festővászon nyomtatás

Canvas anyagokat felhasználástól, képminőségtől függően eco solvent, uv, vagy latex gépeken is tudjuk nyomni a vászonképeket. Így akár egész nagy képmérettel is meg tudunk birkózni. Nyomataink készülhetnek fehér, tört fehér, vagy lenvászon színű alapanyagra.

strandzaszlo-gyartas

Strandzászló, beachflag gyártás

A beachflag vagy strandzászló figyelemfelkeltő reklámeszköz. Csepp és uszony alakú beach flagek formájukkal, a szögletes strandzászlók pedig a több soros információ megjelenítésére alkalmas felületükkel keltik fel a figyelmet!

csapatmez

Sportmez gyártás

Legújabb részlegünket herosport.hu márkanév alatt kifejezetten csapatok öltöztetésére, meccsmezek kivitelezésére, illetve a csapatok fan klubjainak kiszolgálására hoztuk létre. Bármilyen sportág egyedi csapatmez gyártását saját üzemünkben végezzük. Szurkolói termékek terén is megvalósítjuk egyedi elképzelésed.