Egyedi nyakpánt gyártás

 • Egyedi nyakpántot keresel? Nálunk nincsenek határok, több millió szín, rengeteg méret és kiegészítő közül válogathatsz a gyártás során. Választható kemény kártyatartó, és a nyakpánt hosszúsága is személyre szabható – így minden alkalomra megtalálod a megfelelőt!

 • Valami egyszerűbb megoldás kellene? Rendelhetsz tőlünk költséghatékony szatén textil kulcstartókat, vagy öko, újrahasznosított anyagból készült nyakpántokat is!

 • Aggódsz, hogy nem érnek oda időben a rendezvény beléptetéshez szükséges kellékek? Nem kell félned, akár extra rövid határidővel vagy kis darabszámban is teljesítjük egyedi nyakpánt megrendelésedet!

A kiegészítők gyártását is ránk bízhatod! A nyakpántokhoz egyedi kártyatokok mellett laminált passzok is rendelhetők fekete-fehér vagy színes, egy- vagy kétoldalas nyomtatással. Elhelyezhetsz rajta fotót, szöveget vagy akár QR kódot. A lényeg, hogy teljesen személyre szabjuk.

Ha határozott elképzeléssel érkeztél, kérj tőlünk ajánlatot MOST egyedi nyakpánt gyártására!

Egyedi nyakpántok hatalmas választéka

Többféle nyakpántot készítünk, így minden alkalomra megtalálod a megfelelő minőségű és árkategóriájú opciót. Egy átlagos nyakpánt hossza kb. 90 cm, de egyedi kéréseket is teljesítünk.

Nyakpánt típusok

Nyakpántjaink szublimációs vagy szita transzfer eljárással készülnek. A szublimációs technológia és profi gépparkunk garantálja az élénk színeket és a fotóminőségű nyomatot. A szita transzfer eljárással fix alapszíneket tudunk biztosítani, melyre 1-2 színes logót vasalunk.

Megoldásainkkal többszöri felhasználásra szánt nyakpántjaid akár évekig megőrzik minőségüket!

Selyem szatén nyakpánt

Selyem szatén nyakpánt

Alapja sima textúrájú selyem szatén szalag. Legnépszerűbb és legtöbbet rendelt termékünk a két oldalon szublimált, csepp karabínerrel szerelt selyem szatén nyakpánt. A szublimációs eljárásnak köszönhetően a nyakpántok teljes felületén – akár mindkét oldalán – ragyogó, élénk színű, egyedi nyomat készíthető.

Bordás szatén nyakpánt

Bordás szatén nyakpánt

Rips szalagnak is nevezik, a felülete enyhén bordázott. Kérhető egyszerű, előre levarrt formában többféle színben, vagy szublimációs eljárással logózva, feliratozva, mintázva.

Prémium nyakpánt bordás alapra, selyemszalag felvarrással

Prémium nyakpánt bordás alapra, selyemszalag felvarrással

Ahogy a képeken is látszik, exkluzívabb megjelenést kölcsönöz a nyakpántoknak, ami fém kellékekkel (például a képen látható oldható csat) tovább fokozható.

Szita transzfer eljárással logózott színes nyakpánt

Szita transzfer eljárással logózott színes nyakpánt

Fix alapszínekre szita eljárással visszük fel céged logóját. Ezzel a megoldással élénk színű, kontúros nyomat készíthető. 1-2 színes logók esetében ajánljuk.

Nyakpánt referenciáink

Nyakpánt méretek, információk

 • Díszítés: egy vagy két oldalon nyomott felirat, logó, minta vagy egyedi elképzelés (QR kód, vonalkód)
 • Szélesség: 10-25 mm (A legkedveltebb, és legtöbbet rendelt nyakpántunk szélessége 20 mm.)
 • Hosszúság: 900 mm
 • Színskála: 16 millió szín
 • Alap szerelék: csepp karabiner
 • Normál gyártási határidő: 5-7 munkanap

A fenti négy típus bármelyik méretben rendelhető. Kérj ajánlatot egyedi gyártásra az alábbi gombra kattintva!

Inkább karszalagok érdekelnek?

Kattints egyedi szilikon, tyvek vagy textil anyagból készült megoldásokért!

A nyakpánt kiegészítők gyártását is ránk bízhatod

A nyakpántokhoz egyedi kártyatokok mellett laminált passzok is rendelhetők fekete-fehér vagy színes, egy- vagy kétoldalas nyomtatással. Elhelyezhetsz rajta fotót, szöveget vagy akár QR kódot. A lényeg, hogy teljesen személyre szabjuk.

Nyakpánt kiegészítők

Az alábbi kellékeket kérheted a nyakpántokhoz. Normál esetben ún. csepp karabinerrel vagy mobilvéggel szereljük, de egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni. 

 • Álló fekvő kártyatartók
 • Kemény kártyatartók
 • Lágy, vinyl kártyatartók
 • Kártyatokok
 • Egyedi grafikával nyomott kártyák
 • Oldható csat
 • Biztonsági csat

Egyedi megoldások
A kiegészítők alapanyagát tekintve is széles választékot biztosítunk. Rendszerint a kártyákat papírból vagy műanyagból készítjük, de volt már példa arra is, hogy fémből, fából vagy parafából is készítettünk logózott badgeket.

Állandó kellék készlet
A kellékek terén állandó saját készlettel rendelkezünk, így legtöbb esetben nem lassítja a folyamatot az egyes alkatrészek beérkezése sem. 

Összeszerelés
A kiegészítőket, például a kártyatartót igény esetén rászereljük a nyakpántra. Így rögtön használatba veheted a terméket, amint megérkezik hozzád.

Olyan nyakpánt szerelékek iránt érdeklődsz, amit nem látsz a listában?
Ha bármilyen kellék elképzelésed van, írj nekünk, és segítünk a megoldásában!

Egy profi rendezvény a beléptetésnél kezdődik –Tükrözze ezt a nyakpánt is

Persze a rendezvény résztvevőivel való kapcsolattartás már jóval korábban elkezdődik, de a beléptetésnél éri először fizikai impulzus a látogatót. Az első benyomás pedig kulcsfontosságú.

A nyakbaakasztó jó lehetőség erre (is). A profi beléptetésen kívül rengeteg felhasználási móddal rendelkezik.
Mikor jó választás még egy egyedi nyakpánt vagy esetleg karszalag?

A munkatársak jó eséllyel megőrzik kártyájukat, ha textil nyakpánt vagy cipőfűző nyakpánt is jár mellé, persze csepp karabínerrel vagy fémcsíptető nyomógombos pánttal ellátva. Biztonsági kártyákhoz bankkártya formátumban kapható kártyatokot biztosítunk.

Biztonságosabbá teheted a rendezvényre való belépést, ha egyedi vonalkódos vagy QR kódos kártyát helyezel el a nyakpánt kártyatartójában.

Akár a rendezvényre látogatók megkülönböztetésére is használhatod, így könnyebben azonosíthatják egymást például a szervezők, a VIP vendégek vagy az előadók, sajtósok.

A nyakpánt, a textil kulcstartó vagy a szilikon karkötő kiváló céges reklámajándék lehet. Ezeket a kiegészítőket akár hosszú ideig megőrzi a célközönséged.

A különböző csapatok azonosítására is megoldást nyújt, de karácsonyi csomagban ajándékozva is erősítheti az összetartozást. Később akár dekoráció készíthető belőle, ami az iroda dísze lehet.

egyedi nyakpánt varrása

Akkor arathatsz osztatlan sikert, ha a nyakpánt egyedi, minőségi, esetleg különböző funkciókkal rendelkezik.
És a legfontosabb, hogy
100%-ban a CÉGEDRE SZABOTT. Mi ebben segítünk.

Nézd meg, milyen lehetőségeket kínálunk egyedi nyakpánt elképzeléseidhez!
Ha inkább karszalagok érdekelnek, kattints a jobb oldali gombra:

emblemazas.hu logo

Miért az emblemazas.hu?

 • Minőségi termékek, élénk színek – Szublimációs eljárásunknak köszönhetően akár a nyakpántok mindkét oldalán élénk színű, fotóminőségű nyomat készíthető. Nem kell félned, hogy megfakul egy többnapos rendezvény során vagy hosszabb tárolás alatt.
 • Rendezvényre kész nyakpántok Nem kell időt töltened az összeszereléssel, a nyakpántok vágása és varrása mellett a kellékek felszerelését is helyben végezzük. Igény esetén akár a kártyatartót vagy a kártyát is rászereljük a nyakpántra. Így miután megérkezett hozzád a termék, rögtön használhatod is.
 • Állandó raktárkészlet – Megbízható alapanyag-ellátókkal dolgozunk, így a nyakpánt típusokból és a kiegészítőkből (kártyatartó, tokok, stb.) folyamatos, hatalmas választékkal rendelkezünk. 
 • Minden egy helyen – A nyakpántok varrását, szabását saját varrodánkban végezzük, és a dizájn elkészítésével sem külön grafikust megbíznod. Akár a kreatív tervezésben is tudunk segíteni egyedileg nyomott kártyák esetében.
 • Akár kis darabszámot is rendelhetsz – Már néhány darabtól vállaljuk egyedi nyakpántok legyártását.
 • Expressz gyártás – Egyedi nyakpántjaidat akár extrém rövid, 24/48 órás gyártási idővel elkészítjük.
 • Megbízható partner – 30 év gyártás területén szerzett tapasztalatunkkal számos további szolgáltatással állunk rendelkezésedre. Így nem kell egyszerre több alvállalkozóval kapcsolatot tartanod.

Hogy működik?

első lépés

Kérj ajánlatot elképzeléseiddel

Azért, hogy pontos árajánlatot adhassunk, arra kérünk, minél részletesebben írd le koncepciódat. Csatolj akár több fotót is!

második lépés

Részletes árajánlatot küldünk

Minden szükséges információt leírunk a gördülékeny folyamat érdekében, kérés esetén egyedi igényeidre további javaslatokat teszünk.

harmadik lépés

Megkezdődik a közös munka

A gyártás előtt minden esetben látványtervet küldünk, és csak a jóváhagyásod után kezdjük meg a munkafolyamatokat.

negyedik lépés

5-7 munkanap alatt elkészül a rendelésed

Nyakpánt kellékeink azonnal raktárról rendelhetők, így a különleges kérések nem növelik a gyártási időt. Ha expressz gyártást kérsz, akár 24/48 óra alatt is elkészítjük és leszállítjuk rendelésed az általad megadott címre. Ezt minden esetben jelezd nekünk a lenti űrlap kitöltésekor!

Kis darabszámú rendelések

A nyakpánt gyártás technológiája miatt egy darabot szinte lehetetlen gyártani. A néhány darabos igényeket is szívesen teljesítjük, de gépindulási minimum költséggel számolunk, ami a nyakpántok esetében 4500 Ft. Így érdemes annyi nyakpántot rendelned, ami ezt az összeget eléri!

Expressz gyártás

Termékeinket akár extrém rövid határidővel, 24 vagy 48 óra alatt legyártjuk. Kérj ajánlatot az expressz gyártás feltételeiről!

Kérj ajánlatot egyedi nyakpánt gyártásra!

Munkatársaink várják jelentkezésed. Érdeklődésedre a lehető leghamarabb reagálunk. Amennyiben 24/48 órás expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján, és rövid időn belül megkeresünk.
Telefonszám: +36 30 173 7886

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. A nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, Google Drive vagy Dropbox linkkel küldd! Extrém fájlméret esetén kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben!

*Gyártási kapacitástól függően.