Egyedi gyártás: Marás, hajlítás, formavágás eladáshelyi eszközök, kiállítási stand dekoráció és bútorok gyártásához

 • Bútorgyártóként, asztalosként keresel megbízható alvállalkozót?
 • Reklám- vagy rendezvényiparban szeretnél kitűnni a konkurenciából, legyen szó kiállítási stand dekorációról vagy promóciós bútordarabokról?
 • Filmdíszlet építéséhez vagy dekorációhoz szeretnél egyedi megoldást? 

Kulcsrakész kivitelezés mellett részfolyamatokkal is megbízhatsz bennünket. A CNC vágás, a plexi marása, lézervágása, hajlítása és további anyagmegmunkálási folyamatok 2500 m²-es, folyamatosan fejlődő üzemünkben, logisztikai költségek nélkül.

Kérj ajánlatot anyagmegmunkálásra a BAL OLDALI gombra kattintva. Ha tervezőként, designerként vagy reklámügynökségként promóciós bútorgyártás iránt érdeklődsz, kattints a JOBB OLDALI gombra a részletekért!

Milyen termékek megmunkálásában segítünk?

 • Műanyag, plexi, fa, fém display elemek vágása, marása, hajlítása,
 • Kiállítási stand dekoráció elemek formára vágása, megmunkálása,
 • Falburkolatok, egyedi bútor elemek vágása,
 • Dísztárgyak, textil termékek szabása, formára vágása.

Melyik iránt érdeklődsz? Kérj ajánlatot az alábbi gombra kattintva:

Milyen munkafolyamatokkal bízhatsz meg bennünket?

CNC vágás, marás

CNC vágás, marás

Táblák, displayek, falburkolatok, polcok, árukínálók és egyéb eladáshelyi eszközök kivitelezése mechanikus CNC marógéppel. 

Profi CNC marógépünkkel fa, alumínium és különféle műanyagok, például plexi marása egyaránt lehetséges, ezen kívül szendvics szerkezetű anyagokkal is könnyedén tudunk dolgozni.

A marási műveletek 5 cm anyagvastagság mellett, 2×3 méteres táblaméretben, térben lehetségesek. Elsősorban vágással, alkatrészek legyártásával, különböző nútok, illesztések kialakításával foglalkozunk. Lehetséges a farostlemezek, MDF lapok és bármely fa marása is, melyet elsősorban polcok, asztalok éleinek lekerekítéséhez végzünk.

Nem tartozik a leggyorsabb gyártási folyamatok közé, de a sebessége elsősorban az anyag szilárdságától függ, ezen kívül persze fontos paraméter, hogy milyen bonyolultságú a kívánt forma.

Vékonyabb anyagok esetében nagyobb sebességű vágásra is van lehetőség, ezeknél alapanyagtól függően mechanikus gyorsvágót vagy lézervágót használunk.

A CNC jelentése számítógépes numerikus vezérlés. Azaz a szükséges utasításokat a gyártás előtt a gépbe programozzuk, a számítógéphez csatlakoztatott billentyűzet segítségével. Ezután a CNC rendszer a programozott feladatokat mechanikusan végrehajtja. 

Fontos, hogy a CNC marógépbe az anyagot munka közben megfelelően és biztonságosan rögzítsük. Ehhez speciális vákuumasztalt használunk, amely a hagyományos, bilinccsel való rögzítéssel ellentétben gyors megoldás, és nem hagy nyomot az anyagon – elég azt a megfelelő pozícióba helyezni.

Lézervágás

Lézervágás

Applikációk készítése, textil termékek, vagy termék alkatrészek vágása lézervágó géppel.

A lézer berendezés pontossága lehetővé teszi a tiszta anyagszéleket, a bomlásmentesen kezelhető alapanyagokat a további munkavégzéshez.

Ezen kívül nagyméretű lézervágó gépünkkel vágunk rétegelt lemezeket, bizonyos esetekben műanyagokat is. Utóbbi elsősorban különböző dísztárgyak vagy display elemek gyártása során fordul elő.

Mechanikus gyorsvágás

Mechanikus gyorsvágás

Textil termékek, valamint papír, hullámkarton, habosított PVC, PP, PET alapanyagok vágása.

ZUND mechanikus vágógépünk segítségével nagy sebességgel tudjuk feldolgozni a különböző nyomtatott alapanyagokat. 

Gépünk alkalmas textilvágásra, szabásra is, nem ritka, hogy néhány óra alatt feldolgozunk vele akár több száz darab sportmezt, zászlót, egyéb terméket.

A különböző kések mellett, textil vágásra is alkalmas forgókéssel és V-cut vágásokra alkalmas szerszámmal is rendelkezik. Ez utóbbit elsősorban a nagy teherbírású kartonok vágásakor, dobozok, papír displayek megmunkálásakor használjuk.

Ezen kívül tekercses, nagy mennyiségben gyártott alapanyagok, vinylek, poszterek hatékony feldolgozásához is használjuk.

Plexi hajlítása, ragasztása

Plexi hajlítása, ragasztása

Plexi displayek, polcok, díjak, árukínálók és egyéb eladáshelyi eszközök ragasztása, hajlítása, összeszerelése. 

Megfelelő létszámmal és tapasztalattal állunk rendelkezésre az ilyen jellegű lassú feladatok gyors elvégzéséhez, nagyobb mennyiségű megrendelés esetén is.

Természetesen gondosan ügyelünk az anyagok, késztermékek mozgatására az egyes munkafázisok között, valamit a megfelelő csomagolásra a biztonságos szállításhoz.

A plexi hajlítása egy élhevítő felett melegítve történik. Ezután az anyagot egy sablonban kihűtjük. Nagy felület esetén a plexit kemencében melegítjük, majd szerszámra döntve hajlítjuk.

A plexi ragasztását speciális, oldószeres ragasztókkal végezzük. A folyamat során a ragasztó összeolvasztja a plexi felületeket.

Fontos, hogy a CNC marógépbe az anyagot munka közben megfelelően és biztonságosan rögzítsük. Ehhez speciális vákuumasztalt használunk, amely a hagyományos, bilinccsel való rögzítéssel ellentétben gyors megoldás, és nem hagy nyomot az anyagon – elég azt a megfelelő pozícióba helyezni.

Segítünk megvalósítani egyedi elképzeléseidet! Kérj tőlünk ajánlatot!

A fenti technológiák mellett félkész vagy kész alkatrészek gravírozásával vagy dekorálásával (4C nyomat) is megbízhatsz bennünket. Igény esetén LED világítással is felszereljük elképzelésed.

Egyedi gyártás referenciák

emblemazas.hu logo

Miért az emblemazas.hu?

 • Szakértelem – 3 évtizedes tapasztalattal és széleskörű gépparkkal rendelkezünk.
 • Expressz gyártás – Rövid határidővel lenne szükséged display vagy bútor elemekre? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és kollégáink ismertetik az expressz gyártás részleteit.
 • Kis és nagy darabszám – Gépeink lehetővé teszik az egyedi darabok mellett a tömeggyártást is.
 • 3D látványtervSpeciális megrendelés esetén mintadarabot is készítünk.
 • Biztonságos kiszállítás – Rendelésedet speciális védőfóliával látjuk el, így nem sérül a szállítás során. Budapesten és vonzáskörzetében naponta saját autóinkkal szállítunk.
 •  

Hogy működik?

első lépés

Kérj ajánlatot elképzeléseiddel

Írj nekünk a lenti űrlapon keresztül, csatold kész vagy félkész terveidet, képeket ötleteidről.

második lépés

Részletes árajánlatot küldünk

Minden szükséges információt leírunk a gördülékeny folyamat érdekében, az egyedi igényekre további javaslatokat teszünk.

harmadik lépés

Megkezdődik a közös munka

A gyártás előtt minden esetben látványtervet küldünk, és csak a jóváhagyásod után kezdjük meg a munkafolyamatokat.

negyedik lépés

Elkészül a rendelésed

Munkagépek széles skálájával rendelkezünk, így a különleges kérések nem növelik a gyártási időt. Ha expressz gyártást kérsz, akár 48 óra alatt elkészítjük és leszállítjuk rendelésed az általad megadott címre. Ezt minden esetben jelezd nekünk a lenti űrlap kitöltésekor!

Marással, vágással, hajlítással kapcsolatos kérdésed van? Ajánlatot kérnél?

Küldd el meglévő terveidet! Munkatársaink rövid időn belül felveszik veled a kapcsolatot, hogy egyeztessétek az ajánlathoz szükséges részleteket. Ha 48 órás expressz gyártást szeretnél, ne felejtsd el bepipálni azt az űrlap alján található rubrikában!

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. A nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, Google Drive vagy Dropbox linkkel küldd! Extrém fájlméret esetén kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben!