Keresés
Close this search box.

Szitanyomás pólóra, munkaruhára, reklámajándékra

Ha a hímzésnél költséghatékonyabb megoldást keresel, akkor emblémádat készíttesd szitanyomással. Az általad választott termékekre vállaljuk a szép, élénk színű és kontúros feliratok, logók elkészítését – bármilyen bonyolult motívumról is legyen szó.

 • Kedvező ár, élénk színek – Szitanyomó gépünk nem csak egyenes felület, de bármely textil, papír, műanyag, stb. termék emblémázását költséghatékonyan lehetővé teszi.
 • Extra rövid határidővel is elkészítjük szitanyomott terméked – Nincs több aggodalom, hogy nem érkezik meg időben a reklámajándék.
 • Kis darabszám és tömeggyártás sem akadály – A sablon elkészítése és a hőprés gép egyszeri indulási költsége terméktől függően aránylag kis darabszámnál megtérül. 1-2 darabos rendeléshez válaszd inkább a digitális transzfernyomást.

Ennél a távol keleten már évszázadokkal ezelőtt használt sokszorosító eljárásnál egy nyomóforma vagy szita segítségével felvisszük a kívánt nyomatot a textilre. A ruhaipari textíliákon kívül nyomathordozó lehet akár a papír vagy a műanyag is.

A fakeretre rögzített szitaszövetre sík filmet helyezünk (ez az ún. filmnyomás eljárás), majd egy fényérzékeny anyag segítségével visszük fel a logót vagy feliratot. Alapanyagtól függően vizes bázisú vagy oldószeres festékkel átnyomjuk azt az alapanyagra.

Kérj ajánlatot egyedi, szitanyomott termékekre, akár 24 vagy 48 órás expressz gyártással!

Pólót, munkaruhát vagy bármilyen textilt szeretnél szitanyomással? Egyedi nyomott papírtáskában vagy egyéb reklámtárgyban gondolkozol?

Nálunk ezeket a termékeket is kiválaszthatod. Vállalunk szitanyomást sima és galléros pólóra, pulóverre, mellényekre vagy egyéb textil ajándéktárgyakra – legyen szó női, férfi vagy akár gyerekruházatról. Ajándékozd meg munkatársaidat vagy a partnereket logózott, pamut vagy poliészter termékekkel, vagy kérj transzfer szitanyomást papír, üveg, műanyag vagy kerámia termékekre!

Textiltermékek és egyéb ajándéktárgyak széles szín- és méretkínálatából válogathatsz, raktárkészletünknek köszönhetően a termékek beszerzése nem növeli a gyártási időt.

Kedvező szitanyomás ár és minőség

Kedvező szitanyomás ár
és minőség

A szitanyomás előnyei főként nagy példányszám vagy a gazdaságos és gyors gyártás igénye esetén emelkednek ki a többi technológia közül. A termékek logózásához, feliratkozásához egy vagy több szitát kell készítenünk. Ezen kívül egy minimális gépindulási költséggel is számolnod kell. Ne aggódj, ezek a költségek már aránylag kis darabszám esetén is megtérülnek.

Mi van akkor, ha több színt is szeretnék?

Többszínes szitanyomat esetén a színeket egymás után nyomtatjuk az alapanyagra. Minden színt más szitával kell felvinni. Így akár öt-tíz színből álló motívumokat is meg tudunk valósítani. Ezzel az eljárással akár több ezer terméket is el tudunk készíteni.

Direkt szitanyomás vs. transzfer szitanyomás

Direkt szitanyomás esetén a festékrétegeket közvetlenül az alapanyagra, transzfer eljárásoknál egy szilikon alapú ún. transzferpapírra visszük fel, és az emblémát egy hőprés segítségével rögzítjük az anyagon. 

Direkt szitanyomás

 • közvetlenül az anyagba szívódik be a festék, ezért tartósabb megoldás
 • egyenes felületre használható, pl. póló, pulóver
 • sötét alapanyagok esetén nem szerencsés, mert átüthet az eredeti szín

Transzfer szitanyomtatás

 • a festék az anyag felületén marad, így pár év után veszít tartósságából
 • bármely felületre használható, pl. baseball sapka, hátizsák, bögre
 • sötét alapanyagok esetén is bátran használható

Szitanyomás alapanyagok széles skálájára

Mire vállalunk még szitanyomást a ruhaipari és textil termékeken kívül?

Nyomtatás pólóra és munkaruhára

Nyomtatás pólóra és munkaruhára

Szitanyomás üvegre,
kerámiára, porcelánra

Szitanyomás üvegre, kerámiára, porcelánra

Üvegpohár
Palackok
Bögre

Szitanyomás műanyag termékekre

Szitanyomás műanyag termékekre

Munkavédelmi sisak
Műanyag burkolatok, stb.

Szitanyomás papírra

Szitanyomás papírra

Papírtáska
Papírdoboz, díszdoboz

Nem találtad meg, amit kerestél? Írd meg nekünk egyedi elképzelésed, és munkatársaink megtalálják rá a megoldást!

Fluoreszkáló vagy extrém színes nyomatok elkészítését is ránk bízhatod. extrán helyett esetleg extrém nem lenne megfelelőbb? 

Hogy néz ki a szitanyomás a gyakorlatban? Így dolgozunk!

A szitanyomás lépései:

 • A grafikai anyagot (logó, felirat) kinyomtatjuk,
 • Az emblémát felvilágítjuk a szitára,
 • A nyomatunkat tartalmazó szitát előhívjuk,
 • A választott alapanyagot szitanyomjuk kézzel vagy géppel,
 • Nem maradt más hátra, mint a szárítás.
emblemazas.hu logo

Miért az emblemazas.hu?

 • Egyszerű és speciális szitanyomás – szakembereink felkészülten várják a különféle tervezési vagy akár festést tartalmazó feladatokat is. 

 • Kedvező ár – stratégiai partnereinknek a piacon egyedülálló árgaranciát kínálunk.

 • Próbanyomat és látványterv – kizárólag az általad jóváhagyott látványterv alapján dolgozunk, speciális munkáknál próbanyomatot is készítünk.

 • Profi géppark és munkaszervezés – filmnyomó üzemrészünk 24 órás – 3 műszakos gyártással működik a tartós és precíz szitanyomott termékekért.

 • Hatalmas raktárkészlet  – a reklámtárgyak, textíliák (pólók, mellények, nadrágok, kabátok, sapkák stb.) beszerzése nem növeli a gyártási időt. 

 • Kis darabszámú vagy többszázezres, extrém rendelések – ha csak néhány új alkalmazott munkaruháját szeretnéd elkészíttetni, az sem akadály.

 • Expressz gyártás és szállítás – igény esetén extrém rövid, 24/48 órás gyártási időt vállalunk. Váci üzemünkből naponta szállítunk Budapestre.

 • Megbízható partner – 30 év gyártás területén szerzett tapasztalatunkkal számos további szolgáltatással állunk rendelkezésedre, így nem kell egyszerre több alvállalkozóval kapcsolatot tartanod.

Hogy működik?

első lépés

Kapcsolatfelvétel

Írj nekünk a lenti űrlapon keresztül, és munkatársaink legfeljebb 12 órán belül személyre szabott árajánlatot küldenek. Ha az űrlapon bejelölöd az expressz szállítást, akkor néhány munkaórán belül felkeresünk. Csatolj akár több fotót is elképzelésedről, hogy pontos árajánlatot adhassunk!

második lépés

Anyagleadás

Ha sikerül megállapodnunk, a szitanyomáshoz szükséges grafikai anyagot (logó, felirat) vektoros formátumban, például PDF-ben küldd el nekünk.
Az élénk és valós színek érdekében Pantone színskálával dolgozunk, ezért arra kérünk majd, küldd el a kívánt színek Panton kódját. Mit jelent ez? A Panton kód egy 3 számból és 1 betűből álló színkód, amelyet leginkább a divat- és textiliparban használnak. A linken egyszerűen át tudod váltani az RGB vagy CMYK színkódokat Panton kódra.

harmadik lépés

Közös munka

A gyártás előtt minden esetben látványtervet küldünk, és csak a jóváhagyásod után kezdjük meg a munkafolyamatokat.

negyedik lépés

Elkészül a rendelésed

Ha expressz gyártást kérsz, akár 24/48 óra alatt is elkészítjük és leszállítjuk rendelésed az általad megadott címre.

Szitanyomott munkaruha vagy egyedi póló?
Reklámtárgy vagy más elképzelés?
Kérj ajánlatot!

Munkatársaink várják jelentkezésed. Érdeklődésedre kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot. Amennyiben 24/48 órás expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján, és rövid időn belül megkeresünk.
Telefonszám: +36 30 173 7886

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. A nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, Google Drive vagy Dropbox linkkel küldd! Extrém fájlméret esetén kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben!

*Gyártási kapacitástól függően.