Strandzászló, beachflag készítés

Szeretnél olyan beachflaget, amely kül- és beltéren egyaránt használható, emellett könnyen felállítható és tartós? Válassz minket kivitelezőnek, és a fentiek mellett garantáljuk az alábbiakat:

 1. Széles beachflag kínálat – Csepp forma, uszony zászló (más néven cápa zászló) vagy szögletes strandzászló? Nálunk mindegyiket megtalálod többféle méretben!
 2. Expressz gyártás – Ha sürgősen szükséged van a beachflagre, igényeid szerint akár 24 vagy 48 órán belül vállaljuk elkészítését és leszállítását.
 3. 1 év garancia (rendeltetésszerű használat esetén) – Bel- és kültéri reklám zászló esetén egyaránt, de több ügyfelünk évek óta gondtalanul használja zászlóinkat.


A beachflageket a felhasználási módnak megfelelő kiegészítőkkel látjuk el, legyen az strandzászló talp vagy zászlórúd. Kérj egyedi árajánlatot!

Eltörik? Felborul? Meglazul? Színtelenné, fakóvá válik a beachflag? Olvasd el, velünk miért nem történhet meg ez:

A beachflag kültéren és beltéren egyaránt hatékony reklámeszköz, mely messziről hirdeti nyomtatott marketing üzeneted. Az egyik legsokoldalúbb promóciós eszköz: a strandzászlón felhívhatod a figyelmet akciódra, nyitvatartásodra, de kiegészítő üzeneteket is elhelyezhetsz rajta. Használhatod kettesével kapuként vagy beltérre dekorációként. 

Ám a felállítása és a használata során nehézségekbe ütközhetsz, ha a készítők nem figyelnek az alábbiakra.

1. Hová készül a beachflag. Sokan rosszul választják meg a szerkezeteket. Kültérre olyan talpat ajánlanak, ami ugyan olcsóbb, de nem áll ellent az időjárásnak. Könnyebb súlya miatt ugyanis nem tartja meg kisebb szélben sem a beach flaget. 

Kollégáink ellátnak tanácsokkal a talpakat és a felhasználást illetően, hogy minél tovább a brandedet szolgálja a strandzászló.

2. Pontos méretezés. Ha a gyártáskor nem fordítanak kellő gondot a konfekcionálásra, az eredmény egy lötyögő, ráncokat vető zászló vagy egy szűk szabás esetén: túlfeszített szerkezet, ami főleg a csepp alakú beach flag esetén erősebb szélben akár el is törhet.

A varrás, konfekcionálás úgy történik, hogy a zászló formára vágása után ún. bújtatóval látjuk el (ebbe bújtatjuk bele a rudat) és az aljára egy rögzítő zsinórt varrunk. Ez feszíti majd ki a strandzászlót a kívánt formára, amit minden esetben gondosan ellenőrzünk.

3. Tartós szín. A beachflageket szublimációs nyomtatással készítjük, a grafikától és a felhasználás módjától függően direkt vagy transzfer eljárással. Ez az anyag ritka szövésű, így a nyomat áttetszik rajta és a hátoldalon tükröződve jelenik meg. A szín kíméletes mosás esetén évekig nem veszti el élénkségét.

Ha szeretnél tartós, könnyen kifeszíthető strandzászlót, írj nekünk üzenetet!

Beachflag, strandzászló típusok

A strandzászlók prémium, hurkolt poliészter anyagból készülnek, mely kíméletesen mosható. Formától függően többféle strandzászló méret közül választhatsz.

Csepp alakú strandzászló

Csepp alakú strandzászló

Egyedi csepp formája különleges megjelenést tesz lehetővé logódnak, emblémádnak vagy rövidebb marketingüzeneteidnek.

Csepp alakú beachflag méretek:

 • magasság: 2,2 m; 60×175 cm
 • magasság: 2,7 m; 90×240 cm
 • magasság: 3,7 m; 110×320 cm
 • magasság: 4,8 m; 100×430 cm
Uszony alakú strandzászló

Uszony alakú strandzászló

Cápauszony vagy cápa zászlónak is nevezik, egyedi formája mellett nagy felülete teszi különlegessé. 

Uszony alakú beachflag méretek:

 • magasság: 2,6 m; 60×220 cm
 • magasság: 3,1 m; 60×270 cm
 • magasság: 4,1 m; 80×370 cm
 • magasság: 5,2 m; 90×480 cm
Szögletes strandzászló

Szögletes strandzászló

Előnye a nagy felület, mely több információ elhelyezésére teszi alkalmassá a beachflaget. Lehet akár kreatív háttérfal is rendezvények, kiállítások standjai mögött.

Szögletes beachflag méretek:

 • magasság: 2,7 m; 70×220 cm
 • magasság: 3,3 m; 70×280 cm
 • magasság: 4,3 m; 70×380 cm
Szögletes strandzászló

A beachflagekhez minden esetben jár:

A beachflagekehez a szerkezeten kívül egyéb kiegészítők is megvásárolhatóak  különböző talpmegoldások 

 • vizes ballon (fokozza a stabilitást) 
 • egyedileg logózott, erős táska 

Milyen talpat ajánlunk a beachflaghez?

Mindegyik talp rotátorral van szerelve, azaz szélben a strandzászló elfordul.

 • Szögletes fém tal
 • Lecsavarható talp
 • Leszúrható talp
 • Fém kereszttalp

A használat helyétől (a talaj típusától) függően 4 féle talpat, illetve leszúrót ajánlunk. Kérd munkatársunk segítségét a választáshoz!

Referenciáink

Gyakori kérdések és hasznos tanácsok a strandzászlókhoz

A beachflagek esetében a szerkezet és a talp ára mellett a nyomtatandó felület méretét vesszük alapul. A zászlónyomtatásnak sávosan csökkenő négyzetméter ára van, így minél több darabot rendelsz, a kész beach flag annál olcsóbb lesz. Kérj egyedi ajánlatot!

A strandzászló méretétől függően két vagy három, fémperemes illesztéssel ellátott, egymásba helyezhető rúd. A csepp és az uszony formájú strandzászlók esetében az utolsó tag karbonszálas, időjárásálló műanyag, ami a kívánt formára hajlítható. A szögletes beach flag tartozéka egy függőleges elem, ami megtartja a zászló tetejét.

A szerkezet felállítása pár percet vesz igénybe, és hölgyek is könnyedén összeállíthatják a szerkezetet. A strandzászló legnehezebb része a talp, ami 4-6 kg lehet. A rudak 2 vagy 3 részből állnak és a zászlóval együtt egy hordtáskában kerülnek értékesítésre.

A zászlórúd a talpon egy ún. rotátor segítségével elfordul. Megfelelő talpat választva, kültéren a nagyobb szélnek is ellenáll. Követi a szél irányát. A talpak súlya úgy van kialakítva, hogy nagyobb viharban a zászló egyszerűen felborul, így sem a szerkezetben, sem a zászló anyagában nem keletkezik kár.

Figyelem! A beach flaget soha ne kösd ki (pl, drótozással) oszlophoz, kerítéshez vagy olyan tereptárgyhoz, ami megakadályozza a felborulást. Ha kikötöd, a szél letépheti a zászlót, extrém esetben egy nagyobb vihar a strandzászló karbonszálas rúdját is eltörheti.

Természetesen igen. Egy szerkezethez használhatunk több zászlót is, vagy ha új strandzászlóra van szükséged, akkor az adott szabásminta alapján újat is tudunk gyártani.

A beltérre szánt szerkezetek sokáig bírják. A kültérre szánt beach flagek élettartamát meghosszabbíthatjuk, ha az extrém erős széltől megóvjuk őket, a rotátort időnként megolajozzuk. A zászló anyaga kíméletesen mosható. Nem megy össze és nem veszíti el a nyomat élénkségét.

Miért az emblemazas.hu?

1 év garancia

Expressz (24/48 órás) gyártási lehetőség

Akár 1 darab vagy tömeggyártás

Hogy működik?

 1. Kérj ajánlatot elképzeléseiddel – Azért, hogy pontos árajánlatot adhassunk, arra kérünk, minél részletesebben írd le koncepciódat. Csatolj akár több fotót is!

 2. Részletes árajánlatot küldünk – Minden szükséges információt leírunk a gördülékeny folyamat érdekében, kérés esetén egyedi igényeidre további javaslatokat teszünk.

 3. Megkezdődik a közös munka – A gyártás előtt minden esetben látványtervet küldünk, és csak a jóváhagyásod után kezdjük meg a munkafolyamatokat.

 4. Elkészül a rendelésed – Textil ruházati termékeink raktárról rendelhetők, így a különleges kérések nem növelik a gyártási időt. Ha expressz gyártást kérsz, akár 12/24 óra alatt is elkészítjük és leszállítjuk rendelésed az általad megadott címre.

Kérj egyedi ajánlatot egyedi strandzászló gyártásra!

Munkatársaink várják jelentkezésed. Érdeklődésedre kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot. Amennyiben 24/48 órás expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján, és rövid időn belül megkeresünk.
Telefonszám: +36 30 173 7886

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. A nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, Google Drive vagy Dropbox linkkel küldd! Extrém fájlméret esetén kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben!

*Gyártási kapacitástól függően.