Karácsonyi, egyéb díszek

Ünnepi díszek, különleges dekoráció

Öltöztesd ünnepi díszbe az irodát, vagy lepd meg partnereidet, munkatársadat minőségi, akár teljesen egyedi formájú és mintázatú díszekkel.

 • Időtálló céges reklám – Lepd meg partnereidet vagy kollégáidat egyedi, különleges anyagokból készült karácsonyi vagy egyéb díszekkel.
 • Akár extra rövid határidő – Nincs több aggodalom, hogy nem érkezik meg időben a reklámajándék vagy a rendezvénydekoráció.
 • Kis és nagy darabszámú rendelések – akár egyedi vagy ömlesztett csomagolásban.

Kérj ajánlatot egyedi ünnepi díszekre, akár 24 vagy 48 órás expressz gyártással!

Egyedi céges dekoráció rendezvényekre

Cégalapítási buli, céges karácsony vagy külső rendezvény? Kerülj hangulatba igényes, arculatra szabott dekorációval. Nem csak eseményed presztízsét növelheted, de a hangulatot is feldobhatod – ráadásul a fotókon is jobban mutat.
Céges feliratú lufik, logózott függő dekoráció vagy egyedi catering eszközök, szalvéták és papír termékek.

Kérj ajánlatot egyedi elképzeléseddel!

Ünnepi ajándék partnereknek, munkatársaknak

Kápráztasd el ügyfeleidet különleges ajándékokkal karácsony, húsvét vagy nőnap alkalmából. Akár névre szóló díszeket is elkészítünk névnapokra vagy céges babaváró bulira szánt meglepetésként.
Legyen az ünnepi dísz az ajándékcsomag része vagy önálló ajándék – mi az ünnepi csomagolást is vállaljuk, arculatodra szabva.

Egyedi céges díszek különleges alapanyagokból

 • Fából,
 • kartonból,
 • plexiből,
 • PP vagy PET alapanyagból.

Az egy- vagy kétoldalas nyomtatással készült díszek mellett különböző formákat is elkészítünk, például szív, harang, csillag, stb.

Az alapanyagokat mechanikus vágógéppel, vagy lézervágókkal dolgozzuk fel, így az eredmény finom élek és tökéletes minőség. Zsinórozásról vagy egyéb függeszték
felhelyezéséről is gondoskodunk.

Képek korábbi munkáinkról

Miért ajándékozz ünnepi díszeket?

Az öröm és a boldogság olyan érzelmek, amelyek mélyen bennünk gyökereznek. Emellett kutatások állítják, hogy az öröm a tevékenységek ösztönzője is lehet. Fractl tanulmánya szerint a boldogság egyenesen a közösségi média megosztások egyik legfőbb hajtóereje.

Ha szeretnéd, hogy partnereid örömmel osszák meg a tőled kapott ajándékot közösségi média oldalaikon, és ezáltal még több emberhez eljusson a híred, akkor az ünnepi ajándék tökéletes választás.

Milyen alkalmakra ajánljuk még díszeinket?

 • Karácsonyra, húsvétra, születésnapra vagy névnapra készített egyedi díszek.
 • Rendezvényekre hosszú távú, ötletes dekoráció.
 • Ha egységes, arculatra szabott megjelenést szeretnél a céges belső rendezvényeken.
 • Nagyobb megrendeléseket is teljesítünk, például kreatív hobby és kézműves boltok számára. Állandó partnereinknek a piacon egyedülálló árgaranciát biztosítunk.

Kérd ajándékdobozban vagy egyedi csomagolásban!

Akár saját ajándékaidat, akár nálunk vásárolt termékeidet szeretnéd díszcsomagolással ellátni, mi megvalósítjuk elképzeléseidet. Add át őket egyedi, fából vagy fémből készült díszdobozban vagy emblémázott kartondobozban – küldd el ötleteidet, vagy meríts ihletet korábbi munkáinkból!

emblemazas.hu logo

Miért az emblemazas.hu?

 • Expressz gyártás és szállítás – igény esetén extrém rövid, 24/48 órás gyártási időt vállalunk. Váci üzemünkből naponta 2 alkalommal szállítunk Budapestre.
 • Megbízható partner – 30 év gyártás területén szerzett tapasztalatunkkal számos további szolgáltatással állunk rendelkezésedre, így nem kell egyszerre több alvállalkozóval kapcsolatot tartanod.
 • Kis darabszámú vagy többszázezres, extrém rendelések – a piacon egyedülálló árgaranciát biztosítunk hosszú távú partnereinknek.

Kérj ajánlatot ünnepi díszekre!

Munkatársaink várják jelentkezésed. Érdeklődésedre kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot. Amennyiben expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján, és rövid időn belül egyeztetjük veled a részleteit.

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. A nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, Google Drive vagy Dropbox linkkel küldd! Extrém fájlméret esetén kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben!

* Gyártási kapacitástól függően