Plexi, PVC, táblás alapanyagok nyomtatása

Időtálló, költséghatékony reklámtáblák, amelyek kül- és beltéren egyaránt megállják a helyüket.
Ezt kínáljuk:

 • Többféle vastagságú műanyag tábla nyomtatása – 5 cm vastagságig állítható UV nyomtatónknak köszönhetően habosított PVC, plexi lap vagy akár ajtólapok nyomtatása is lehetséges.
 • Kétoldalas UV nyomtatás vagy egyedi forma – OCÉ Arizona nyomtatónk alkalmas a kétoldalas nyomatok tökéletes pozícionálásához. PVC vagy plexi szabás különleges formákra? Megoldható!
 • Extra rövid gyártási idő – Akár 24/48 órán belül nálad lehet a személyre szabott display vagy a hozzá tartozó táblás alapanyagok.

Profi displayek és arculatot tükröző külső, belső berendezések alapanyagai

Nemcsak sík táblákra nyomtatunk, hanem a szükséges utómunkákat is el tudjuk végezni jól felszerelt üzemünkben. Ezáltal displayek, POS eszközök, egyedi ajándéktárgyak alkatrészei is lehetnek ezek a táblás műanyagok. UV-álló festékünknek köszönhetően ezek a POS eszközök kültéren is évekig megőrzik színüket, emellett a felület víz- és karcállóvá válik.

Széles méretskálájú táblás nyomtatás

Bármilyen sík, perem nélküli táblás anyagok 2,5 x 3 méteres méretig fektethetők profi OCÉ Arizona nyomtatónk munkaasztalára.
Nem csak sík tábla nyomtatás lehetséges, egyéb táblás és tekercses (pl. molinó) anyagokat egyaránt nyomtatunk.

Tábla nyomtatás különböző alapanyagokra és felhasználásra

Milyen műanyagokra vállalunk UV nyomtatást?

 • Színes plexi lemezek
 • Átlátszó, víztiszta, fehér, opál plexi lemezek
 • Karton, hullámkarton lemezek
 • Habosított PVC lemezek
 • Polisztirol sikó lemez
 • PET lemezek


Más anyagokra szeretnél nyomtatni?
Vállalunk nyomtatást még fára, üvegre, fémre, papírra valamint textilre is!

Tábla nyomtatás display, POS eszközökhöz

Ezek a színes plexi, hullámkarton, PVC vagy sikó lemezek lehetnek makettek, állványok, displayek vagy reklámzászlók, megállító táblák reklám nyomott alapanyagai.

A habosított PVC tábláinkból készülhetnek cégtáblák, attrapok is, direkt nyomtatással.

Nyomtatás műanyag ajándéktárgyakra

Műanyag UV nyomott reklám puzzle-ök? Plexi fotó nyomtatás egyedi fényképekkel? A tábla nyomtatás kiváló választás egyedi ajándéktárgyaidhoz vagy irodai dekorációhoz!

Habkarton fali imázs képek

UV nyomtatónkkal fali habkarton dekorációkat is kiváló minőségben készítünk irodákba, lakásokba. Kérj többrészes habkarton dekorációt, mozaikképeket, vagy egyedi felirattal ellátott képeket!

Táblanyomtatás lépései

első lépés

Formára vágjuk a választott alapanyagokat

Megtörténik a plexi szabás, a hullámkarton formára vágása, stb. Lézervágással, CNC tervezői tapasztalattal bármilyen formát meg tudunk valósítani, legyen az 2D vagy 3D technológia. Ipari lézervágónk vektoros üzemmódban kör alakú formákhoz, és raszters üzemmódban soronkénti megmunkálásra is alkalmas.

második lépés

Az alapanyagokat felhelyezzük a nyomtatóra

OCÉ Arizona nyomtatónk alkalmas akár kétoldalas nyomatok készítésére is. A zónákra osztható speciális vákuumasztal bekapcsolásával automatikusan rögzül az alapanyag, és kisimítja annak az esetleges vetemedéseiből fakadó kisebb egyenletlenségeket.

harmadik lépés

UV festékkel rányomtatunk az anyagra

A nyomtatóban lévő UV-lámpák nyomtatás közben megvilágítják a felületet, azonnal megszárítva a festéket, amely nem szívódik be az anyagba.
Fehér és színes táblák esetében
Egy lépésben maximum 3 rétegben vihetjük fel az UV festéket. Fehér alapanyagra többrétegű színes nyomatot eredményez, de színes táblákra fehér alányomással is készíthetünk kontrasztos, magas minőségű nyomatokat.
Átlátszó táblák esetében
Akár mindkét oldalon olvasható speciális rétegrendű nyomatot is létre tudunk hozni. Ebben az esetben a két színes réteg között helyezünk el egy fehér réteget.

negyedik lépés

Igény esetén elvégezzük a szükséges utómunkát

Előkészítjük az anyagokat a késztermékekhez, például összekapcsolhatóvá teszünk bizonyos elemeket vagy lyukasztással látjuk el őket. A szerelést és az utómunkázást is elvégezzük, legyen szó plexi hajlításról vagy habvágásról.

 • Plexi hajlítás – Vastagságtól és a mérettől függően a plexi nyomtatás előtt hajlítható. Enyhe ív esetén természetes hajlítást vállalunk akár hidegen is (100% garanciával, törés nélkül). Íves hajlítás esetén a plexi lemezt kemencében hevítjük fel, majd magas minőségű eszközökkel a kívánt ívre hajlítjuk.
 • Habvágás – A reklámfeliratokhoz gyakran használt 3D habbetűket vagy plasztikus betűket is formára vágjuk az erre alkalmas habvágó géppel.

emblemazas.hu logo

Miért az emblemazas.hu?

 • Profi nyomtató – Az UV nyomtatás műanyagra tartós, élénk színeket eredményez.
 • Egyedi elképzelések, formák – A plexi és egyéb anyagok szabása is lehetséges, 5 cm vastagságú anyagig bármilyen forma kerülhet a nyomtatónkra.
 • Kis darabszám vagy tömeggyártás – Csak néhány darabot rendelnél? Az sem akadály! Kis példányszámos gyártásnál is kedvező árakat tudunk garantálni.
 • Expressz gyártás – Akár 24/48 óra alatt nálad lehetnek a formára vágott, nyomtatott táblás anyagok.

Hogy működik?

első lépés

Kérj ajánlatot elképzeléseiddel

Írj nekünk a lenti űrlapon keresztül, csatolj akár képeket a tervekről, ötletekről és 2 órán belül reagálunk.

második lépés

Részletes árajánlatot küldünk

Minden szükséges információt leírunk a gördülékeny folyamat érdekében, kérés esetén egyedi igényeidre további javaslatokat teszünk.

harmadik lépés

Megkezdődik a közös munka

A gyártás előtt minden esetben látványtervet küldünk, és csak a jóváhagyásod után kezdjük meg a munkafolyamatokat.

negyedik lépés

5-7 munkanap alatt elkészül a rendelésed

5-7 munkanap alatt elkészül a rendelésed – Munkagépek széles skálájával rendelkezünk, így a különleges kérések nem növelik a gyártási időt. Ha expressz gyártást kérsz, akár 24/48 óra alatt is elkészítjük és leszállítjuk rendelésed az általad megadott címre. Ezt minden esetben jelezd nekünk a lenti űrlap kitöltésekor!

Kérj ajánlatot műanyag táblás anyagok nyomtatására!

Munkatársaink várják jelentkezésed. Érdeklődésedre kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot. Amennyiben 24/48 órás expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján, és rövid időn belül megkeresünk.
Telefonszám: +36 30 173 7886

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. A nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, Google Drive vagy Dropbox linkkel küldd! Extrém fájlméret esetén kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben!

*Gyártási kapacitástól függően.