Egyedi mikroszálas szemüvegtörlő kendő

Szublimációs technológiával készült szemüveg- és monitortörlő kendőink egyedi formákkal és kiváló nyomtatási minőségükkel keltik fel a figyelmet.

Kontrasztos, kimagasló minőségű, élénk színű 4+0 nyomatok és egyedi lézervágott forma – ezek teszik ár-érték arányban verhetetlen ajándéktárggyá mikroszálas törlőkendőnket.

100% poliészter alapanyag. Kérj ajánlatot emblémázott szemüvegtörlő kendőkre!

Mire használható a szemüvegtörlő kendő?

Mobiltelefon kijelzőjén összegyűlt ujjlenyomatok eltávolítására, monitorok, kijelzők tisztítására, órák ékszerek felületének ujjlenyomat mentesítésére, bútorok, berendezési tárgyak törlésére, üveg és tükörfelületek tisztítására.

Tudtad?
Hogy a Te asztalodon is van legalább egy olyan tárgy, amelyet pillanatok alatt tökéletesen tisztává és ujjlenyomat mentessé tehetnél törlőkendőnk segítségével? Biztosak vagyunk benne, hogy ügyfeled is örömmel fogja használni ezt a hasznos reklámajándékot!

Szemüvegtörlő kendő referenciánk

Hasznos információk a szemüvegtörlő kendőről

Méret: 15×15 cm vagy 13×17 cm (rgyedi méretben is kérheted)
Nyomtatás: hőszublimációs transzfernyomás
Csomagolás: darabonként tasakban, jelöletlen papírdobozban
Gyártási határidő: 5-7 munkanap

Ajánlatkéréshez kattints az alábbi gombra!

Mikroszálas szemüvegtörlővel kapcsolatos kérdésed van? Ajánlatot kérnél?

Munkatársaink várják jelentkezésed. Érdeklődésedre kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot. Amennyiben expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján, és rövid időn belül egyeztetjük veled a részleteit.

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. A nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, Google Drive vagy Dropbox linkkel küldd! Extrém fájlméret esetén kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben!

* Gyártási kapacitástól függően