Íves digitális nyomtatás

 • Fotóminőségű nyomtatás – minőségi ipari lézernyomtatónkkal a fénymásoló papírtól a kreatívpapírig minden felületre tűpontossággal elkészítjük reklámanyagaidat.
 • Bármilyen méret – nálunk nem vagy szabványokhoz kötve, egyedi méretű nyomdai munkákkal is megbízhatsz minket.
 • Kis példányszám? Sürgős határidő? – munkatársaink akár 24 órán belül leszállítják kis vagy közepes példányszámú rendelésed tökéletes minőségben.


Mutasd be vállalkozásod minőségi, figyelemfelkeltő plakátokkal, különleges, hajtott szórólappal vagy készíttesd el egyedi névjegykártyádat!

Offline reklámanyagok akár már 10 darabtól 1000-ig digitális nyomdánkban

Nem vagy jártas a nyomdai szolgáltatások terén? Plakát, poszter, szórólap vagy egyéb offline reklámanyag esetén nem könnyű a választás a nyomdai technológiák között. Munkatársaink segítenek a döntésben, és nyomdai terméktől függően ár-érték arányban a legjobb megoldást kínálják. Tudj meg többet tovább görgetve!

Ha nagyon határozott elképzeléssel rendelkezel, nézd meg a nyomdai anyagleadással kapcsolatos paramétereket, és kérj ajánlatot – akár 12 órás határidővel!

Digitális vagy ofszet nyomtatás?

A digitális nyomtatásnál az ofszet nyomtatással ellentétben nincs szükség nyomóformák készítésére, ugyanis a nyomat a pdf fájlból egyenesen a nyomtatóba kerül. Minőségben nincs különbség ofszet és digitális nyomtatás között, ugyanolyan magas minőségű, tűpontos nyomat érhető el.

egyeb_022

Mikor jó választás a digitális nyomtatás?

kis példányszám

Kis példányszám

Az ofszet nyomtatás hátránya, hogy minden színhez egy-egy nyomólemezt kell készíteni, melynek segítségével a szín végül a papírra kerül. Kis példányszámnál ezen lemezek költsége nem térül meg, így jó választás a digitális nyomtatás.

egyedi nyomatok

Egyedi nyomatok

Ha egyedi nyomdai termékekre van szükséged, például többszínű vagy sorszámozott belépőjegyekre, ahhoz a lemezeket többször is újra kell gyártani. A digitális nyomtatás előnye, hogy a sorszámozott grafikai anyagoknál a nyomtatás előtt az adatok módosíthatók. Névre szóló céges oklevelekhez is ezt ajánljuk.

Expressz gyártás

Rövid határidő

A digitális nyomtatás nem igényel előkészítést, ezért ez a jó választás, ha sürgősen szükséged van a nyomdai termékek valamelyikére. Mi expressz gyártással akár 12 óra alatt leszállítjuk rendelésedet.

Szeretnél ajánlatot kérni digitális nyomtatásra? Kattints a gombra!

Milyen nyomdai termékek digitális nyomtatásával bízhatsz meg minket?

Szórólap nyomtatás

Szórólap nyomtatás

Az egyszerű papír szórólapoktól kezdve a különleges, hajtott bemutatkozókon át a terjedelmes, termékpalettát ismertető szóróanyagokig.

Specifikációk

Egy- vagy kétoldalas, színes vagy fekete-fehér nyomtatás. 80 gr-os ofszetpapírtól az akár 200gr-os műnyomópapírig. Igény szerint hajtással, perforálással. Plakátok nyomtatása is lehetséges SRA3 méretig (450×320 mm).

Egyedi szórólap alacsony példányszámtól!

A7 méretben már 300 darabtól
A6 méretben már 150 darabtól
A5 méretben már 50 darabtól
LA4 méretben már 50 darabtól
A4 méretben már 30 darabtól
A3 méretben már 20 darabtól
SRA3 méretben már 20 darabtól

Katalógus, prospektus

Katalógus, prospektus

Termék-, illetve szolgáltatás portfóliót bemutató kiadványok hagyományos A4, A5 vagy egyedi méretben.

Specifikáció

Irkatűzött prospektusok 8 oldaltól kb 40 oldalig, igény szerint vastag anyagú borítóval akár fóliázva is.

A5 hajtott méretben már 10 darabtól
A4 hajtott méretben már 10 darabtól
LA4 hajtott méretben már 10 darabtól

Névjegykártya

Névjegykártya

Vésd be magad a potenciális ügyfelek emlékezetébe egyedi névjegykártyával, normál névjegypapírból vagy akár széles kreatívpapír palettából választott különleges papírból.

Specifikáció

90x50mm vagy 85x55mm méretben, egy- vagy kétoldalas nyomtatással, akár extra vastag 350gr-os műnyomópapírra. Kérheted akár fóliázással vagy sarokkerekítéssel. Arany/ezüst prégeléssel és dombornyomással még elegánsabb megjelenés érhető el.

Minimum rendelési mennyiség: 100 darab

Oklevél

Oklevél

Nevesített vagy Bianco oklevelek gyártása az egyszerűbb papíroktól a különleges kreatív papírokig, akár arany prégeléssel díszítve.

A5 méretben 50 darabtól
A4 méretben 30 darabtól
A3 méretben 20 darabtól

Belépőjegy, karszalag

Belépőjegy, karszalag

Belépőjegy vagy karszalag rendezvényekre, sajtóeseményekre.

Belépőjegy: tömbösítve, tűzéssel és ragasztással, akár egyedi sorszámozással két helyen, a perforált letéphető részen. Kis szériás egyedi igényes belépőjegyek is készíthetőek akár 300 darabtól.

Karszalag: tyvek karszalag full színes grafikával, perforálással leválasztva, ívekben.

Egyedi, műanyag vagy textil karszalagban gondolkozol? Beléptetést megkönnyítő karszalagok széles skáláját kínáljuk, akár egyedi QR kóddal. Nézd meg a részleteket:

Könyvjelző, kártyanaptár

Könyvjelző, kártyanaptár

Könyvjelző: igényes papírokra gyártott könyvjelzők promóciós vagy szuvenír célból, egyedi méretekben igény szerint, sarok kerekítéssel akár már 100 darabtól.

Kártyanaptár: sztenderd vagy egyedi méretű kártyanaptárak, egyik oldalán céges promóciós felülettel, hátoldalán pedig 12 hónapos naptár grafikával, igény szerint fóliázással és sarokkerekítéssel.

Minimum rendelési mennyiség: 100 darab

Spirálfüzet

Spirálfüzet

Nagyobb terjedelmű, vagy egyedi borítóval ellátott sztenderd vonalas vagy négyzetrácsos füzetek. Kérheted akár oldalanként egyedi lógózással, fém ikerspirállal vagy műanyag spirálozással. Igény szerint védőfóliával és hátkartonnal.

Akár már 10 darabtól A6, A5, A4 és A3 vagy egyedi méretekben.

Falinaptár, asztali naptár

Falinaptár, asztali naptár

Falinaptár: kedvelt promóciós ajándék a partnereknek. Gyönyörű fotókkal ellátott havi bontású falinaptárak, vagy egyedi fejléces speditőrnaptárak. Akasztós ikerspirálos, vagy lyukasztott irkatűzött kivitelek A4, A3 álló vagy fekvő formátumban.

Minimum rendelési mennyiség: 10 darab


Asztali naptár
: fekvő formátumú havi bontású asztali naptár ikerspirálozva, tartó kartonnal, egyedi fotókkal/logókkal ellátva.

Minimum rendelési mennyiség: 9 darab

Etikett

Etikett

Sztenderd és egyedi méretű papír vagy műanyag alapú etikettek gyártása, ívben ritzelve, vagy darabra vágva.

Minimum rendelési mennyiség: 200 darab

Használati utasítás

Használati utasítás

Hajtogatott vagy irkatűzött használati utasítások már kis darabszámtól színes vagy fekete-fehér kivitelben, A6, A5 és A4 méretben vagy LA4 hajtott méretben.

Minimum rendelési mennyiség: 100 darab

Egyedi technológiáink nyomdai kiadványokhoz

 • Arany/ ezüst prégelés: arany vagy ezüst prégfólia használatával egyedi dekorációs elemeket, feliratokat jelenítünk meg a terméken. Termékcímkék mellett akár névjegykártyán is elegáns hatást érhetünk el vele.
 • Biegelés: vastagabb anyagoknál hajtási vonalat képezünk a papíron, így szépen behajtható lesz, törésvonalak nélkül.
 • Fóliázás: ha szeretnél különleges hatást elérni katalógusoknál, prospektusoknál, felületkezelési eljárásként válassz matt vagy fényes fóliát.
 • Formastancolás: a nyomatot a kívánt formára vágjuk, illetve kivághatunk belőle meghatározott részeket. Meghívókhoz, hajtott szórólapokhoz különleges választás.
 • Perforálás: a papír vagy karton lyukasztása egy vonal mentén, hogy az feldolgozás vagy használat során széttéphető, meghajlítható legyen.
 • Ritzelés: az anyagot meghatározott mélységig bevágjuk, például öntapadós matricáknál a felső réteget kivágjuk a hordozó egyben hagyásával.
 • UV és digitális formalakkozás: 3D hatású felületnemesítési eljárások, melyekkel növelheted offline anyagaid vizuális élményét vagy kihangsúlyozhatod a legfontosabb elemeket.

Nem találtad meg, amit kerestél? Írd meg nekünk egyéni elképzelésed!

Legyen szó egyedi kivitelezésről, vagy kreatív grafikai tervezést igénylő feladatokról, munkatársaink örömmel segítenek megvalósítani ötleteidet.

emblemazas.hu logo

„Hogyan adjam le a nyomdai anyagokat?” – Digitális nyomdai kisokos a gyors eredményért

A digitális nyomtatásra szánt grafikai anyagokat 1:1 méretarányú nyomdai pdf-ben, vágójelekkel és nyomdai kifutóval küldd el részünkre. További specifikációk: CMYK színek, görbévé alakított betűk.

Papírfajták kisokos

A nyomdai szolgáltatások esetén a papírvastagságot a papír súlya alapján határozzuk meg.

Mit jelent például az, hogy egy papír 100 gr súlyú?
A 100 gr az adott papírfajta egy négyzetméterének súlyát jelenti, attól függetlenül, hogy ennél kisebb (pl. névjegykártya) vagy nagyobb (pl. plakát) méretben használjuk.

Milyen papírfajtákat kínálunk?

Ofszetpapír: matt felületű, fénymásolópapír minőségű
Súlyok: 80-170 gr

Ofszetkarton:felülete az ofszetpapírral megegyező, vastagabb kivitelben
Súlyok: 200-250gr

Műnyomópapír: simított felületű fényes vagy matt papír, általában igényesebb nyomtatványokhoz választják
Súlyok: 90-200gr

Műnyomókarton: felülete a műnyomópapírral megegyező, vastagabb kivitelben
Súlyok: 200-350gr

Melyiket válaszd? Szórólaphoz jellemzően a 90-110gr közötti ofszetpapírt, minőségibb kivitelhez 135-150 gr-os műnyomópapírt ajánlunk. Egy egyszerűbb névjegykártyához 300gr-os műnyomó kartont vagy 320-350 gr-os műnyomókartont.

Ha további kérdésed van, írd meg nekünk bátran az űrlapon keresztül!

emblemazas.hu logo

Miért minket válassz?

 • Fotóminőségű digitális nyomdagépek – digitális nyomdánkban bármilyen reklámanyagot tökéletes minőségben megvalósítunk, legyen akár sima, spirálozott vagy irkatűzött reklámanyag.
 • Kedvező ár – stratégiai partnereinknek a piacon egyedülálló árgaranciát kínálunk.
 • Próbanyomat és látványterv – kizárólag az általad jóváhagyott látványterv alapján dolgozunk, speciális munkáknál próbanyomatot is készítünk.
 • Expressz gyártás – igény esetén extrém rövid, 24 órás gyártási időt vállalunk. Váci üzemünkből naponta 2 alkalommal szállítunk Budapestre, de az ország más területéről is keress minket bizalommal.
 • Hosszú távú, megbízható nyomdai partner 30 éve vagyunk a piacon, ügyfeleink között kis- és középvállalatok is megtalálhatók a reklámügynökségeken át a rendezvényszervező cégekig.

Digitális nyomtatás menete, ha minket választasz

 1. Kérj ajánlatot elképzeléseiddel – Írj nekünk a lenti űrlapon keresztül, küldd el kész grafikai terveidet vagy elképzelésedet, és 2 órán belül reagálunk. Ha az expressz gyártás választod, akkor mielőbb felkeresünk.
 2. Részletes árajánlatot küldünk – Minden szükséges információt leírunk a gördülékeny folyamat érdekében, az egyedi igényekre további javaslatokat teszünk.
 3. Megkezdődik a közös munka – A gyártás előtt minden esetben látványtervet küldünk, és csak a jóváhagyásod után kezdjük meg a munkafolyamatokat.
 4. 1-5 munkanap alatt kész nyomdai anyagok – Darabszámtól és extra munkafolyamatoktól függően jellemzően már 1-2 munkanap alatt elkészül a rendelésed. Különleges nyomdai kérésnél is maximum 5 munkanapos határidővel számolhatsz.

  Ha expressz gyártást kérsz, akár 24 óra alatt is elkészítjük és leszállítjuk rendelésed az általad megadott címre. Ezt minden esetben jelezd nekünk a lenti űrlap kitöltésekor!

Kérj ajánlatot íves digitális nyomtatásra!

Munkatársaink várják jelentkezésed. Érdeklődésedre kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot. Amennyiben 24 órás expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján, és rövid időn belül megkeresünk.
Telefonszám: +36 30 173 7886

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. A nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, Google Drive vagy Dropbox linkkel küldd! Extrém fájlméret esetén kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben!