Textil molinó

A műanyag ponyvák mellett gyártunk selyemszatén molinókat, egyéb textil nyomatokat. A molinógyártás mellett ezeket felhasználjuk különböző bannerek, displayek, hordozó eszközök összeállításakor, legyen szó akár egy mobil prezentációs eszközről vagy egyedi belsőépítészeti dekorációról. Kérj ajánlatot egyedi textil molinóra!

Textil molinók kül- és beltérre

Az eltérő felhasználási módok eltérő megoldást igényelnek. Egy és két oldalon nyomott, selyemfényű és matt kivitelű nyomatok mellett fontos szempont az anyag vastagsága, erőssége vagy egy-egy különleges tulajdonsága (például a flexibilitás, légáteresztő képesség vagy az átvilágíthatóság). Ezek mindegyikére több megoldást is kínálunk partnereinknek.

Az egyes anyagok nyomtatása után a különböző konfekcionálási feladatokat is elvégezzük, tehát nemcsak nyomatokat, hanem szabott, varrott, szegett késztermékeket szállítunk.

időjárás álló kültéri textil molinó
molinó nyomtatása

Mi a közös molinóinkban?

  • Kül- és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmasak – UV-, hő- és vízálló képességüket hosszú ideig megőrzik, nem pöndörödnek.

  • Egyszerű összeszerelés – gyors kivitelezés, a szükséges kiegészítőkkel ellátott késztermék.

  • Kiváló minőségű, időjárásnak ellenálló nyomat – a molinók élettartama akár a 3 évet is meghaladhatja.

Molinó nyomtatással kapcsolatos kérdésed van? Ajánlatot kérnél?

Munkatársaink várják jelentkezésed. Érdeklődésedre kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot. Amennyiben expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján, és rövid időn belül egyeztetjük veled a részleteit.

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. A nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, Google Drive vagy Dropbox linkkel küldd! Extrém fájlméret esetén kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben!

* Gyártási kapacitástól függően