Egérpad

Válogass kész, emblémázható egérpadok között, vagy kérj egyedi ajánlatot saját gyártású szublimált, színes nyomattal ellátott egérpadra. Gépparkunk lehetővé teszi az egyedi méretek és formák kialakítását is. Így akár a logód vagy terméked formavilágát is át tudjuk adni ezeken a hasznos rekkámeszközökön. 

Az egérpad nagy példányszámú ajándéktárgy igény esetén igazán költséghatékony, a gyártási idő pedig töredéke a távol-keletről érkező változatokhoz képest. Kérheted akár 24/48 órás expressz gyártással.

Mekkora egy szabvány méretű egérpad?

Az általunk leggyakrabban készített egérpadok mérete 24×18 cm. A hagyományos egérpadok 3mm-es gumis szivacs alappal és textil felsőrésszel rendelkeznek. A kiváló ár-érték arányú promóciós termékek közé tartoznak.

kedvenc focicsapat egérpad
csúszásmentes egérpad

Milyen csomagolást kérhetek az egérpadokhoz?

Akár gyűjtő, akár egyesével csomagolt verzióban is kérheted. Igény esetén más termékekkel is össze tudjuk csomagolni, vagy akár egyedi dobozt készítünk hozzájuk.

Egérpaddal kapcsolatos kérdésed van? Ajánlatot kérnél?

Munkatársaink várják jelentkezésed. Érdeklődésedre kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot. Amennyiben expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján, és rövid időn belül egyeztetjük veled a részleteit.

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. A nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, Google Drive vagy Dropbox linkkel küldd! Extrém fájlméret esetén kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben!

* Gyártási kapacitástól függően