zaszlo-nyomtatas

Zászló nyomtatás

A nagy formátumú digitális nyomtatás területén komplett szolgáltatást nyújtunk. Felhasználási területtől függően minden típusú alapanyagra kiváló minőségben nyomtatunk. Precíz, gyors kivitelezés jellemez bennünket, kisebb és nagyobb feladatok esetében egyaránt. Konfekcionálást és egyéb utómunkákat szakembereink és gépparkunk segítségével szintén helyben végezzük, legyen szó zászlóról, speciális textilről, poszterről, vagy egyedi kérésről?

A digitális nyomtatás ma egy meglehetősen gyorsan fejlődő terület, ennek megfelelően mi is követjük a technológiai változásokat, teszteljük és használjuk az egyre újabb alapanyagokat. Szeretnénk partnereinknek a választás korlátlan lehetőségét biztosítani a nyomtatható alapanyagok terén. Keress fel bennünket speciális kérdésekkel, kérésekkel és biztos találunk megoldást. Ajánlatkéréshez kattints az alábbi gombra!

A szublimációról…

Zászlóink hőszublimációs eljárással készülnek. Textil nyomtatóink közvetlen és transzfer nyomtatásra is alkalmasak. Transzfer nyomásnál a nyomat egy hordozó papírra kerül, amit ezt követően 200 fok fölötti hőmérsékleten égetünk a poliészter alapanyagba. Direkt nyomásnál a nyomtatás közvetlenül a zászlóra készül, amit szintén bevasalunk. A végeredmény egy nagy felbontású, mosható nyomat. A zászlók hátoldalán fontos, hogy közel 100%-os “átszublimálást” eredményezzen a vasalás, így ott minden esetben a tükörkép található szintén élesen.

De, ha két oldalasat szeretnék?

Természetesen van lehetőség kétoldalas textilnyomatok készítésére is, ehhez azonban elengedhetetlen egy köztes fényzáró réteg. Tehát a dolog működik, de egy dologgal számolni kell! A zászlók 110g-os, jó légáteresztő képességű, hurkolt poliészter alapanyagból készülnek, egy kétoldalas kivitelű textilnél, ami a fényzáróval együtt már összesen három réteg anyag, nagyon lerövidül az élettartam. Így az ilyen, két oldalas textil megoldásokat, beltérre, vagy kültéri rövid idejű használatra ajánljuk.

Meddig szép egy zászló? Garancia van?

A zászlók, lobogók élettartama teljes mértékben az időjárástól függ. Tapasztalataink szerint 6-15 hónap közötti időszakban kezdenek el fakulni, szakadni. Ez egy természetes folyamat, egyszerűen a Nap UV sugarai és a szél, vihar terhelés, ami kihat az élettartamra. Fontos megemlíteni, hogy előfordulnak olyan helyszínek, melyek szinte szélcsatornaként működnek, olyan mértékű szélterhelést kap az anyag, hogy jelentősen rövidül az élettartama.

Minden általunk készült 110g-os hurkolt poliészter zászlóra 6 hónap garanciát tudunk vállani! (Ami extrém viharkár esetén sajnos nem érvényes!)

Ajánlatkéréshez kattins az alábbi gombra!

Zászló nyomtatással kapcsolatos kérdésed van?

Munkatársaink várják jelentkezésed! Érdeklődésedre 24 órán belül reagálunk. Amennyiben 12/24 órás expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján!

Töltsd ki az alábbi adatokat és kattints a Küldés gombra!
Vezetéknév*
Keresztnév*
Cégnév
E-mail*
Telefonszám*
Webform ajánlat tárgy*
Üzenet*
12/24 órás expressz gyártás
emblemazas.hu forrásoldala
Ügyfél forrása
Médium
Hirdetés csoport
Kampánynév
Kulcsszó
Webform forrásoldala
Fájl feltöltése

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. Nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, google drive, dropbox linkkel küldd!
Vagy kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben.

Írja be az ellenörző kódot.
Új szó