transzfer-nyomtatas

Digitális transzfer nyomás

Digitális nyomtatással foglalkozó üzletágunk hozta magával a lehetőséget, hogy a textil transzfer nyomás előnyeit is kihasználhassuk. Kis volumenű, vagy nagyon sok mutációval rendelkező mintáknál, jelentős megtakarítást lehet elérni az irreálisan magas szerszámköltségek helyett.
A színes transzfer nyomatok mellett direkt színek esetében vágott fóliás, valamint speciális, flokkos, fényvisszaverő fóliás, egyéb különleges eljárásokat is alkalmazunk. Természetesen a hagyományos szitanyomás a digitális eljárással akár kombinálható is, így megoldható, hogy csak egy-egy részlet vagy például a pólón lévő szám, rajtszám felhelyezésénél használjuk ezt az eljárást.

Ajánlatkéréshez kattints az alábbi gombra!

Mekkora lehet egy transzfer nyomat?

Általában 25-30 cm-nél nem szokott nagyobb lenni, mivel ideálisan ez a méret megy egy póló hátára. Technikailag lehetne nagyobb, rendelkezünk hozzá megfelelő méretű vasalóval! Egy másik határ lehet a késztermék varrása. Meg lehet közelíteni pl. egy póló varrásszélét, de min 5-8 mm-t el kell hagyni, hogy stabilan rögzüljön az anyagon a kívánt embléma, kép, stb.

Mekkora lehet egy transzfer nyomat?

Általában 25-30 cm-nél nem szokott nagyobb lenni, mivel ideálisan ez a méret megy egy póló hátára. Technikailag lehetne nagyobb, rendelkezünk hozzá megfelelő méretű vasalóval! Egy másik határ lehet a késztermék varrása. Meg lehet közelíteni pl. egy póló varrásszélét, de min 5-8 mm-t el kell hagyni, hogy stabilan rögzüljön az anyagon a kívánt embléma, kép, stb. Egyedi ajánlatéréshez kattints az alábbi gombra!

Mennyire kopásálló a transzfer nyomott termék?

Az elmúlt években sokat változott a technológia, mára sokkal vékonyabb fóliával dolgozunk, ami a megfelelő rögzítés után tartós nyomatként marad hosszú ideig a termékeken.

Digitális transzfernyomással kapcsolatos kérdésed van?

Munkatársaink várják jelentkezésed! Érdeklődésedre legkésőbb 12 órán belül reagálunk. Amennyiben 12/24 órás expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján!

Töltsd ki az alábbi adatokat és kattints a Küldés gombra!

12/24 órás expressz gyártás


A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. Nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, google drive, dropbox linkkel küldd! Vagy kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben.