Roll up, pop up eszközök

A profi roll up növeli eladáshelyi eszközeid (pl. termékbemutató displayeid) hatékonyságát, ráadásul rendezvényen prezentációs eszközként is megállja a helyét. Készíttesd el kisebb vagy akár két méter széles verzióban ezt a könnyen használható és biztonságosan szállítható POS eszközt! 

Kérj ajánlatot egyedi grafikával ellátott roll upra, egy- vagy kétoldalas kivitelben!

Roll up típusok egyszeri és állandó használatra

A roll up a legnépszerűbb reklámeszköz, könnyű hordozhatósága és felállíthatósága miatt. Előnye, hogy szállításkor a szerkezetből adódóan mindig védve van a grafika. Kisebb 85 cm-es mérettől, akár két méteres szélességig nyomtatunk ilyen eszközöket.

Fontos, hogy minden roll up grafikája cserélhető, de vannak kifejezetten olyan kialakítású termékeink, amelyek a gyakori cserére vannak kifejlesztve, így akár egy rendezvény alatt kicserélhetőek, mindenféle szakértelem nélkül.

Alapanyagok terén többféle minőség közül választhatsz, ezt elsősorban a tervezett élettartam és a felhasználás helye határozza meg.

akár 2 méter széles roll up

Roll up gyártás referenciáink

Könnyen felállítható pop up

Könnyen felállítható pop up eszközök

A kínálópultok és falak hasonlóan gyakori termékek a kiállításokon, árubemutatókon, ahol fontos szempont a mobilitás, a többszöri felhasználhatóság. Több gyártó termékeit forgalmazzuk különböző méretben, variációban:

  • sajtófal,
  • pop-up pult,
  • megállítótábla,
  • vitrinek,
  • egyéb display megoldások.

Más prezentációs eszközt rendelnél?

Banner állványok, polcok, sínek, profilok is megtalálhatók nálunk.

Bátran keress minket a lenti űrlapon keresztül, bármilyen prezentációs eszközről legyen szó!

Roll upokkal, pop up eszközökkel kapcsolatos kérdésed van? Ajánlatot kérnél?

Munkatársaink várják jelentkezésed. Érdeklődésedre kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot. Amennyiben expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján, és rövid időn belül egyeztetjük veled a részleteit.

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. A nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, Google Drive vagy Dropbox linkkel küldd! Extrém fájlméret esetén kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben!

* Gyártási kapacitástól függően