Keresés
Close this search box.

Egyedi megállító táblák

A szokványosnak mondható, két oldalas alumínium profilos megállító táblák mellet, gyártunk egyedi táblákat is. Gépparkunk lehetővé teszi, hogy fából, fémből, plexiből, vagy egyéb alapanyagból elkészítsük ezeket. A forma és a méret terén is lehetőséged van egyedi elképzeléseid megvalósítására. Az alábbi gombra kattintva tudsz ajánlatot kérni:

Nyomtatás, grafika…

A megállító táblák grafikai része lehet poszterpapírra nyomott, cserélhető variáció. De el tudjuk ezeket készíteni fix nyomatokkal is. A megjelenítésnél tudunk lézergravírozást is használni, például fa alapanyagok esetében lehet mutatós. Vagy az egész táblát, esetleg egyes részeit el tudjuk látni krétával írható felülettel. Ha különleges elképzelésed lenne a megállítótáblád megjelenéséről, keress minket bátran! Segítünk megvalósítani ezeket.

Egyedi megállító táblákkal kapcsolatos kérdésed van?
Ajánlatot kérnél?

Munkatársaink várják jelentkezésed. Érdeklődésedre kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot. Amennyiben expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján, és rövid időn belül egyeztetjük veled a részleteit.

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. A nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, Google Drive vagy Dropbox linkkel küldd! Extrém fájlméret esetén kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben!

* Gyártási kapacitástól függően