egyedi-megallitotábla

Egyedi megállító táblák

A szokványosnak mondható, két oldalas alumínium profilos megállító táblák mellet, gyártunk egyedi táblákat is. Gépparkunk lehetővé teszi, hogy fából, fémből, plexiből, vagy egyéb alapanyagból elkészítsük ezeket. A forma és a méret terén is lehetőséged van egyedi elképzeléseid megvalósítására. Az alábbi gombra kattintva tudsz ajánlatot kérni:

Nyomtatás, grafika…

A megállító táblák grafikai része lehet poszterpapírra nyomott, cserélhető variáció. De el tudjuk ezeket készíteni fix nyomatokkal is. A megjelenítésnél tudunk lézergravírozást is használni, például fa alapanyagok esetében lehet mutatós. Vagy az egész táblát, esetleg egyes részeit el tudjuk látni krétával írható felülettel. Ha különleges elképzelésed lenne a megállítótáblád megjelenéséről, keress minket bátran! Segítünk megvalósítani ezeket.

Egyedi megállító táblákkal kapcsolatos kérdésed van?

Munkatársaink várják jelentkezésed! Érdeklődésedre legkésőbb 12 órán belül reagálunk. Amennyiben 12/24 órás expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján!

Töltsd ki az alábbi adatokat és kattints a Küldés gombra!
Vezetéknév*
Keresztnév*
Cégnév
E-mail*
Telefonszám*
Webform ajánlat tárgy*
Üzenet*
12/24 órás expressz gyártás
emblemazas.hu forrásoldala
Ügyfél forrása
Médium
Hirdetés csoport
Kampánynév
Kulcsszó
Webform forrásoldala
Fájl feltöltése

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. Nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, google drive, dropbox linkkel küldd!
Vagy kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben.

Írja be az ellenörző kódot.
Új szó