uv-nyomtatas

UV nyomtatás

UV nyomtatásnál a festék ultraibolya fény hatására polimerizálódik, nincs száradási ideje, a nyomtatás után azonnal feldolgozható. Az UV tintából nem párolog semmilyen oldószer, az egészségre nem ártalmas. A kész nyomat napfénytől nem fakul és ellenáll az időjárásnak.

Merev vagy flexibilis, tekercses és táblás anyagok nyomtatására egyaránt remekül használható. Az oldószeres tintáknál teltebb, élénkebb nyomatot eredményez.

Sötét felületekre fehér szín alányomással fotóminőségű nyomatok készíthetők, átlátszó alapanyagokra akár mindkét oldalon különböző grafika nyomtatható egy közbenső fehér réteg alkalmazásával. Ajánlatkéréshez kattints az alábbi gombra!

Milyen alapanyagokra lehet UV nyomtatást használni?

UV nyomtatással a következő alapanyagokra dolgozhatunk: PVC, vinyl, mesh, canvas anyagok, habosított táblák, fa, fémlemezek, mágnesfólia, plexi, stb.

Mimaki nyomtatóinkkal, tökéletes színes emblémákat készítünk, vagyis tárgyakra nyomtatunk. Kisebb mennyiség és sok szín esetén ez a leghatékonyabb megoldás.

Milyen méretben nyomtatunk UV technológiával?

OCÉ Arizona UV nyomtatónk 2,2 méter szélességben tud tekercsesen nyomtatni. Táblás üzemmódban 2,5 x 3 méteres táblákat helyezhetünk a vákumasztalra. Speciális esetekben tárgyak nyomtatására is kiválóan alkalmas. Az UV nyomtatás korszerű, gyors és költséghatékony technológia!

Víztiszta felületre lehet UV nyomtatni?

UV nyomtatóink fehér szín nyomására is alkalmasak, ennek segítségével szükség esetén fehér réteget, vagy rétegeket tudunk képezni az alapanyagokon, így elkerülhető, hogy “túl átlátszó” nyomat készüljön. Persze előfordul, hogy épp az a cél, hogy átlátszóbb legyen, vagy átvilágítható. Keress minket bátran, ha különleges ötleteid szeretnéd megvalósítani! Ajánlatkéréshez kattints az alábbi gombra!

UV nyomtatással kapcsolatos kérdésed van?

Munkatársaink várják jelentkezésed! Érdeklődésedre 24 órán belül reagálunk. Amennyiben 12/24 órás expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján!

Töltsd ki az alábbi adatokat és kattints a Küldés gombra!
Vezetéknév*
Keresztnév*
Cégnév
E-mail*
Telefonszám*
Webform ajánlat tárgy*
Üzenet*
12/24 órás expressz gyártás
emblemazas.hu forrásoldala
Ügyfél forrása
Médium
Hirdetés csoport
Kampánynév
Kulcsszó
Webform forrásoldala
Fájl feltöltése

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. Nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, google drive, dropbox linkkel küldd!
Vagy kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben.

Írja be az ellenörző kódot.
Új szó