Egyedi bútorok tervezése, gyártása és beépítése

Te elképzeled, mi kivitelezzük. (Fél)kész, egyedi bútortervek vagy elképzelések alapján valósítunk meg kisebb és átfogó belsőépítészeti munkákat, legyen szó komplett irodabútorozásról, üzlethelyiségek berendezéséről vagy kreatív projektekről.

Milyen egyedi bútorokat készítünk?

Promóciós bútordarabok

A beltéri kiállításokon, kültéri kitelepüléseken használt bútorokat különleges dekorációval keltjük életre saját tervezőcsapatunk segítségével. Textil nyomtatás? 3D-s világító logó vagy beépített LED-ek? 2500 m2-es üzemünkben ez mind lehetséges.

promóciós bútordarabok tervezése és legyártása
egyedi irodabútorok tervezése és gyártása

Egyedi irodabútorok

Ergonómiai és dizájn szempontokat figyelembe véve valósítjuk meg egyedi irodabútoraidat, legyen szó íróasztalokról, irodai szekrénysorokról vagy székekről, kanapékról. Helyszíni felmérés és meglévő tervek alapján kivitelezünk, emellett az irodabútor beépítéséről is gondoskodunk.

Üzletberendezés

Mutasd meg, mitől különleges a céged! Üzleted egyedi berendezésével ebben segítünk: elkészítjük kül- és beltéri promóciós eszközeidet, rövid távra vagy állandó felhasználás céljából. Segítünk márkád eredményes bevezetésében egyedi termékbemutató pulttal vagy más installációval.

üzletberendezés tervezése és gyártása
különleges koncepciójú bútorok tervezése

Különleges koncepciók

Van egy ötleted, de nem illik bele a fentiek valamelyikébe? Könnyen lehet, hogy van rá megoldásunk, hiszen minden technológia rendelkezésünkre áll a CNC marástól a plexi hajlításon át a lézervágásig. Bármely anyagra rányomtatjuk emblémádat, illetve igény esetén világítással szereljük fel elképzeléseidet.

A fenti egyedi bútorok elkészítésébe beletartozik a logótervezés, a belsőépítészeti feladatok, a bútorasztalos munkák és az egyedileg tervezett bútorok kulcsrakész beszerelése.

Kik az ügyfeleink?

Kereskedelmi és gyártóegységek

Kereskedelmi és gyártóegységek

akik modern és egyedi irodabútorzatot szeretnének, vagy különleges termékeiket rendhagyó módon szeretnék bemutatni

Reklámügynökségek

Reklámügynökségek

akik ügyfeleik promóciós bútorzatának elkészítését egy kézben szeretnék tudni, a határidők betartásával

Tervezőirodák és designerek

Tervezőirodák, designerek

akik kész vagy félkész terveik megvalósításához sokrétű, modern gépparkkal rendelkező céget akarnak megbízni

Magadra ismertél? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és alkossunk valami újat!

Fenti ügyfeleink azt szeretik bennünk, hogy innovatívak vagyunk és betartjuk a határidőket.

Hogyan csináljuk?

Míg sok bútorgyártó cég a munkafolyamatok nagy részét kiszervezi, mi 30 évi munkánk eredményét professzionális, sokrétű gépparkba fektettük. Ezáltal kedvezőbb árakat tudunk garantálni, hiszen nincs szükség alvállalkozókra az anyagok különböző megmunkálásához. Nem beszélve arról, hogy a határidők betartása is csak rajtunk múlik.

A bútorgyártás a szenvedélyünk, ezért folyamatosan képezzük magunkat. Nem futamodunk meg, ha 3D hatású, villogó logóddal szeretnéd felvértezni az irodai enteriőrt, mert ehhez is megvannak az eszközeink és a tettvágyunk.

Korábbi munkáink

Rendezvény bútor - szétszedhető catering asztalaink

Puskás Aréna

Hungexpo

Kiállítási standok

További referenciák

Puskás Aréna
Professzionális catering bútorokat kiviteleztünk az Aréna összes VIP termébe.

Hungexpo
A Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ épületében található összes mobilis, szétszedhető catering asztalt mi gyártottuk. Ezen kívül az ételek mozgatásához nélkülözhetetlen, strapabíró szállítódobozokat is készítettünk fémből.

Albatros Catering
A Hungexpo kizárólagos partnerének design térelválasztó falakat kiviteleztünk modern megjelenéssel fából és fémből.

Miniszterelnöki Hivatal
Egyedi bútorelemeket gyártottunk, valamint kézzel és géppel hímzett függönydekort készítettünk.

Parlament
Korhű zászlókat gyártottunk dekorációs célból.

Ha munkáink felkeltették érdeklődésedet, lépj velünk kapcsolatba a lenti űrlap kitöltésével.

Mi van a márkanév mögött?

Szakértelem

Szakértelem

3 évtizedes tapasztalattal és széleskörű gépparkkal rendelkezünk.

Időhatékonyság

Időhatékonyság

Minden munkafolyamatot mi végzünk a tervezéstől a gyártáson át a beszerelésig.

Segítőkészség

Segítőkészség

Számíhatsz ránk az ötletelésben, új technológiák bemutatásában és megvalósításában.

100% felelősség

100% felelősség

Munkáinkra kizárólagos felelősséget vállalunk. Az általunk készült bútorokra garanciát biztosítunk.

Hazai nyersanyagok

Hazai nyersanyagok

Több évtizedes múlttal rendelkező hazai nyersanyag beszállítókkal dolgozunk együtt. Hosszú, stabil együttműködésünk rövid szállítási határidőket tesz lehetővé.

Megbízható munkatársak

Megbízható munkatársak

Tervezőpartnerünkként hamar megszokod, hogy nem kell gyomorgörccsel kiemelned a terméket a csomagolásból, mielőtt továbbadnád az ügyfélnek.

Biztonságos szállítás

Biztonságos szállítás

Külsős szállítmányozó cég helyett saját sofőrrel szállítunk, így a helyszínen nem érhetnek meglepetések.

Garancia

Garancia

Az általunk gyártott bútorok alapanyagaira és helyszíni telepítésére ideális felhasználási körülmények között garanciát biztosítunk.

Kedves ügyfélszolgálat

Kedves ügyfélszolgálat

Segítőkész vevőszolgálati munkatársaink mindig a legjobb megoldásra törekszenek.

Akár végleges tervrajzokkal, akár félkész tervekkel érkezel, ránk számíthatsz a megvalósításban.
Írj nekünk, és összeállítjuk egyedi ajánlatodat!

Mi vár rád, ha velünk gyártatod egyedi bútoraidat?

első lépés

Ajánlatkérés

Töltsd ki a lenti űrlapot és kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot. Egyeztetik veled a meglévő terveket, a bútor egyedi paramétereit, a termék funkcióit és a gyártási időt. Javaslatot adnak a termék funkciójához és esztétikumához illeszkedő alapanyagokra. Ezen információk alapján összeállítják ingyenes árajánlatodat.

második lépés

Bútor tervezése

A megrendelést követően 3D látványtervet készítünk, igény szerint alapanyagmintákat mutatunk személyesen.

harmadik lépés

Prototípus bemutatása és gyártás

A gyártás megkezdését követően az első készterméket bemutatjuk, az esetleges változtatások igényét felmérve. A módosításokat elvégezzük, és a végső jóváhagyást követően megkezdjük a gyártást.

negyedik lépés

Szállítás és beszerelés

Leszállítjuk a megrendelt bútort. Kollégáink rendelkezésedre állnak az általuk készített bútor beszerelésében, legyen szó egyedi beépített szekrényekről vagy a teljes iroda bútorozásáról.

negyedik lépés

Garancia

A bútor szerelési minőségére és a felhasznált alapanyagokra ideális felhasználási körülmények között garanciát vállalunk.

Kérj tőlünk ajánlatot promóciós bútorzatok gyártására vagy egyedi elképzelésedre!

Hasznos kérdések és válaszok

Ügyfeleink főként promóciós bútorzatok és egyéb látványos reklámeszközök (kínálópultok, termékbemutató bútorok, polcos elemek) készítésével bíznak meg bennünket. Számíthatsz ránk teljes irodabútorozásban, emellett kisebb bútorelemek vagy komplett beépített szekrények, irodai konyhabútorok gyártásában és beépítésében.

Az általunk készített bútorok szerelési minőségére és a felhasznált alapanyagokra ideális felhasználási körülmények között garanciát vállalunk.

A minőségi faanyagok megmunkálása mellett plexi, fém és üveg alapanyagok formára vágását, kiegészítők és polcos elemek gyártását is elvégezzük. Az alapanyagokat 30 éves múlttal rendelkező magyar alapanyagot forgalmazó cégtől szerezzük be. Elhelyezkedésük és hosszú távú együttműködésünk rövid szállítási határidőket tesz lehetővé. 

A bútorok legyártása váci üzemünkben zajlik, de az ország teljes területén vállaljuk az általunk készített bútorok kiszállítását és telepítését.

A szállítást saját szállítmányozó munkatársaink végzik. A termék mennyiségéhez mérten kiválasztjuk a szállítmányozó járművünk méretét, hogy a leghatékonyabb módon, a legrövidebb időn belül célba érjenek egyedi bútoraid. Jellemzően 1 nap kézbesítési idővel dolgozunk.

Töltsd ki a lenti űrlapot, és munkatársaink rövid időn belül felveszik veled a kapcsolatot. Kereshetsz bennünket e-mailben butor@emblemazas.hu vagy telefonon 06 30 75 79 959

promóciós bútorok és üzlet berendezés gyártása

Egyedi bútorkészítéssel kapcsolatos kérdésed van?
Ajánlatot kérnél?

Küldd el meglévő terveidet! Munkatársaink rövid időn belül felveszik veled a kapcsolatot, hogy egyeztessétek az ajánlathoz szükséges részleteket.
Telefonszám:  +36 30 173 7886

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. A nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, Google Drive vagy Dropbox linkkel küldd! Extrém fájlméret esetén kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben!