Vinyl nyomtatás, matricák

Készíttesd el vinyl anyagainkból egyedi padlómatricádat, stand dekorációdat, vagy válaszd járműdekorációhoz használt magas rugalmassági tulajdonságokkal rendelkező fóliáinkat. Kérj ajánlatot felhasználástól függően vinyl nyomtatásra!

Milyen felületeken használhatod vinyl matricáinkat?

A mai modern vinyl anyagok nem csak fém, de akár lakkozott fa, műanyag vagy üveg felületeken is megtapadnak. A dekorációs célokra használt fóliák mellett nyomtatunk üvegfelületeken használt perforált ablakfóliákra, átvilágítható, fényzáró vinylekre, valamint speciálisan padlógrafikához használt anyagokra.

Minden esetben megkérdezünk téged a felhasználási célról, hogy a megfelelő fóliát használjuk. Akár az eltávolíthatóság a fő szempont, akár a tartós ragasztás, mindkettőre van megoldásunk.

emblemazas.hu logo

Mire használhatod a vinyl matricát?

  • falmatricázás
  • ajtó dekoráció, figyelemfelhívás
  • kiállítási stand dekoráció
  • padlómatrica
  • bútor kasír
  • termékek, csomagolások öntapadó része

Kérj ajánlatot egyedi elképzeléseiddel!

Vinyl matrica referenciáink

Vinyl nyomtatással kapcsolatos kérdésed van? Ajánlatot kérnél?

Munkatársaink várják jelentkezésed. Érdeklődésedre kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot. Amennyiben expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján, és rövid időn belül egyeztetjük veled a részleteit.

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. A nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, Google Drive vagy Dropbox linkkel küldd! Extrém fájlméret esetén kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben!

* Gyártási kapacitástól függően