Világító reklámtábla kültérre vagy beltérre

 • Hívd fel a figyelmet vállalkozásodra egyedi világító cégtábla vagy cégér segítségével,
 • Válassz világító információs táblát, ami segít vásárlóidnak megmutatni a vállalkozásodhoz vezető utat,
 • Kérj kiállítási stand dekorációt partnereid számára. Függesztett plexi világító reklámtábla, világító dobozok vagy látványos fríz világítás. Csak a képzeleted szab határt.

Rendelj világító reklámtáblát energiatakarékos LED világítással, tetszőleges méretben és formában, egy- és kétoldalas kivitelben. Kérj ajánlatot, és akár 48 óra alatt elkészítjük reklámtábláidat kiváló minőségben!

Világító reklámtábla költséghatékonyan

 • Magas fogyasztású, szervizigényes fénycsövek helyett energiatakarékos LED világítás.
 • Minden munkafolyamat egy helyben az alumínium keret összeszerelésétől a világító tábla grafika digitális nyomtatásáig, saját logisztikával.
 • Felszerelésre készen átadva, így nem vesz el felesleges munkaidőt kollégáidtól.

Világító reklámtábla leggyakoribb felhasználási módjai

A világító reklámtáblák között több alaptípust különböztetünk meg. Felhasználási területtől, formától, mérettől, világítás jellegétől függően más-más megoldások közül válogathatsz.

Gyártunk kész profilokból összerakható típusokat, ezek elsősorban négyszög alapforma esetén kivitelezhetők. Kültéri vagy beltéri kivitelben és természetesen többféle rögzítési lehetőséggel.

Világító cégér, cégtábla

Reklámfelirattal ellátott, kültéri világító panelek vagy dobozok üzlethelyiség homlokzatára. Hatékonyan működik még plázákban, áruházakban információs táblaként. Jelezd vásárlóidnak, hogy NYITVA vagy, vagy helyezz el egyedi reklámüzenetet LED-es formában.

Világító totemoszlop

A világító totemoszlop jellemzően kétoldalas, beltéri dekoráció plázákba, kirakatokba, autószalonokba. Előnye, hogy a benne lévő reklámüzenet könnyen cserélhető. Irodaházakban, aulákban akár információs táblaként is kiválóan működik.

Világító betűdoboz

Jelenítsd meg emblémádat vagy szöveglogódat világító betűk formájában!

Kiállítási stand dekoráció

 • Fríz világítás kiállítási standhoz,
 • LED világítással ellátott világító doboz a stand felett függesztéssel,
 • Homlokzati és fali világító reklámtáblák.

Világító textil doboz

A világító textil doboz kerete ugyanúgy alumínium lemezből készül, mint plexi társaié. A keretbe fotóminőségben nyomtatott, átvilágítható, feszített textil kerül. A led háttérvilágítás szépen kiemeli a nyomaton található mintákat és élénken jeleníti meg a színeket.

Iroda dekoráció

Promóciós irodai bútorok LED világítással felszerelt elemeihez is kiválóan alkalmazhatók a betűdobozok vagy fali világító reklámtáblák.

A felületektől függően a profil jelleg és szélesség változik, többféle megoldással állunk rendelkezésedre. Kérj ajánlatot egyedi elképzelésedre!

Tekintsd meg világító tábla referenciáinkat!

Egyedi formájú világító táblák

Van, amikor a gyors és költséghatékony megoldás a cél, ebben az esetben négyszög alapformájú világító táblákat akár rövid idő alatt is tudunk kivitelezni.

Ám egyedi elképzeléseknél is állunk rendelkezésedre – már a tervezés fázisától kezdve. Ilyenkor valamivel hosszabb gyártási idővel kell számolnod, hiszen a tervezés után a prototípus(ok) gyártása következik. A jóváhagyott mintadarab után akár sorozatban készítjük el világító reklámtábláidat.

Jó néhány komplett megoldást szállítottunk már. Tekintsd meg egyedi kivitelű tábláinkat!

Az egyszerűbb szerkezetek általában alumínium vázra készülnek, plexi vagy feszített ponyva világító felülettel. Ezeken kívül készítünk PVC vagy akril alapú ledes világító vagy élvilágító táblákat is. Felhasználástól függően több partnerünknek készítettünk már fa burkolattal vagy vázzal ellátott világító táblákat is, erre akár kültéri felhasználással is van lehetőség.

A világító táblákra fotóminőségű digitális nyomtatással készítjük el a grafikát.

A grafikát lehet akár közvetlenül a plexire nyomtatni, de gyakori a vágott fóliás világító reklámtábla is, ilyenkor a vinyl fóliára kerül a nyomat. A nyomtatott grafikát lamináljuk, így tovább megtartja élénk színét és a felülete is tartósabbá válik ezáltal.

A kért grafikát leadhatod CDR, PDF vagy AI formátumban. Ha nincs kész terved, az sem okoz gondot. Ilyen esetben látványtervet készítünk.

A reklámtáblák fényét LED világítással biztosítjuk, ezt az igényeidhez igazodva, annak megfelelő minőségben tudjuk szállítani. Szükség esetén akár TÖBB ÉV GARANCIÁVAL rendelkező csúcskategóriás elektromos szerelvényekkel látjuk el őket. Ha ez nem cél, természetesen a költséghatékonyságra is figyelhetünk. 

A ledes világító táblák elektromos ellátását többféle méretű transzformátorral tudjuk biztosítani. Ezek a világító tábla jellegétől függően aszerkezeten kívül vagy akár belül is elhelyezkedhetnek.

A világító táblán kívül akár egyedi fali paneleket vagy lámpákat is tudunk gyártani. 3D hatású, plasztikus feliratokkal, betűkkel még látványosabb lehet az eredmény. 

Kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal!

Hogyan készülnek a világító táblák?

 • A sík plexi előlapos világító dobozok szerkezetét általában alumínium reklámtábla profilból készítjük.
 • A plexit formára szabjuk, leggyakrabban négyzet, téglalap vagy kör alakban készítjük, de egyedi kérésedet is teljesítjük.
 • A világító táblák belső része fehér, így érhető el a homogén, esztétikus világítás ledekkel.
 • A doboz mélysége, szélessége különböző lehet. Részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot!

Miért az emblemazas.hu?

 • Szakértelem – 3 évtizedes tapasztalattal és széleskörű gépparkkal rendelkezünk.
 • Expressz gyártás – Rövid határidővel lenne szükséged a világító táblákra? Négyszögletű formákat akár 48 óra alatt le tudunk gyártani. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és kollégáink ismertetik az expressz gyártás részleteit!
 • Kis és nagy darabszám – Gépeink lehetővé teszik az egyedi darabok mellett a tömeggyártást is.
 • Ingyenes látványterv – Gyártás előtt látványtervet küldünk, de akár a tervezésben is segítünk. Speciális megrendelés esetén mintadarabot is készítünk.

Biztonságos kiszállítás – Rendelésedet speciális védőfóliával látjuk el, így nem sérül a szállítás során. Budapesten és vonzáskörzetében naponta saját autóinkkal szállítunk.

Hogy működik?

első lépés

Kérj ajánlatot

Írj nekünk a lenti űrlapon keresztül, csatold a megálmodott reklámtábla grafikáját vagy elképzelésedet.

második lépés

Részletes árajánlatot küldünk

Minden szükséges információt leírunk a gördülékeny folyamat érdekében, az egyedi igényekre további javaslatokat teszünk.

harmadik lépés

Megkezdődik a közös munka

A gyártás előtt minden esetben látványtervet küldünk, és csak a jóváhagyásod után kezdjük meg a munkafolyamatokat.

negyedik lépés

Elkészül a rendelésed

Munkagépek széles skálájával rendelkezünk, így a különleges kérések nem növelik a gyártási időt. Ha expressz gyártást kérsz, akár 48 óra alatt is elkészítjük és leszállítjuk rendelésed az általad megadott címre. Ezt minden esetben jelezd nekünk a lenti űrlap kitöltésekor!

Világító reklámtáblákkal kapcsolatos kérdésed van? Ajánlatot kérnél?

Munkatársaink várják jelentkezésed. Érdeklődésedre a lehető leghamarabb reagálunk. Amennyiben 48 órás expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján, és rövid időn belül egyeztetjük veled a részleteit.

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. A nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, Google Drive vagy Dropbox linkkel küldd! Extrém fájlméret esetén kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben!

*Gyártási kapacitástól függően.