Egyedi display gyártás

Egyedi, kreatív módot keresel termékek kínálására vagy szolgáltatások bemutatására?

Displayek, megállítótáblák, POS eszközök egyedi grafikával akár extrém rövid idő alatt.

 • Széles anyagválaszték – Műanyag, fa, fém és karton display gyártás, eladáshelyi reklámeszközök.
 • Extra rövid gyártási idő – Akár 48/72 órán belül nálad lehet a személyre szabott display.
 • Egyedi ötletek – Forogjon? Guruljon? Világítson? Egyedi termékek elkészítésében is rendelkezésedre állunk az ötlettől a megvalósításig.


Kérj ajánlatot MOST egyedi display gyártására vagy nézd meg, mit kínálunk!

Minőségi, egyedi displayek kül- és beltéri felhasználásra

A POS, azaz eladáshelyi eszközök kezdetben a kiskereskedelmi és éttermi környezet alapvető marketingeszközei voltak. Felhasználásuk ma már rendezvényeken, kiállításokon is gyakori, hiszen hívogatók, figyelemfelkeltőek és az általuk kínált termékek egyből megvásárolhatók. 

A sikerhez elengedhetetlen, hogy a dekoráció minden részlete márkahű legyen és profi minőséget képviseljen. Tudjuk, milyen idegőrlő, amikor a felhasználás során tönkremegy egy alkatrész, és így az egész display használhatatlanná válik. Nálunk minden szükséges eszköz megtalálható ahhoz, hogy az installáció megőrizze minőségét: különböző patentok, polcsínek, felázás gátló és egyéb kellékek az extra védelemhez.

Ha szeretnél igényes displayt, mely valóban kiemeli a márkád – azaz funkcióban, méretben és dizájnban is személyre szabott – kérj egyedi ajánlatot!

Egyedi display bármilyen alkalomra

Árukínáló állvány a szezonális vagy új termékeknek, kiállítások vagy rendezvények elengedhetetlen kellékei: megállítótáblák, fali és asztali displayek, prospektustartók és még sorolhatnánk.
Nézd meg, milyen anyagokból készítünk kreatív reklámeszközöket!

Fa displayek

Fa displayek

Felhasználás: leginkább beltéren

Fából, rétegelt lemezből, MDF-lapokból (farostlemez) készült árukínáló, termékbemutató eszközeink természetes hatást keltenek áruházakban és piacokon, vásárokon egyaránt. 

Ideális választás pékáru, sütemények, szörpök vagy kézműves termékek elhelyezésére.

Miért minket válassz?

 • Változatos megjelenés – Océ Arizona táblás nyomtatónk élénk, gazdag színvilágának köszönhetően el tudjuk fedni a nyomat alatt a fa színét és erezetét, de akár láthatóvá is tudjuk tenni.

 • Nyomtatható felület – UV nyomtatással akár pác nélkül, grafikai elemek integrálásával tetszőleges mintákkal tudjuk díszíteni a displayeket.

 • Időtálló – Az alapos felületkezelésnek köszönhetően elkerülhető a faanyag felérdesedése, elszürkülése, ám az időjárási viszontagságok elkerülése miatt főként belső használatra ajánljuk.
Plexi, műanyag displayek

Plexi, műanyag displayek

Felhasználás: bel- és kültéren

Plexi, habosított PVC, PP, PET anyagokat is felhasználunk display gyártáskor. Ezek mindegyike nyomtatható UV nyomtatóval és széleskörű felhasználást tesznek lehetővé áruházi, valamint kiállítás és rendezvény installációkhoz.

Üzemünkben, helyben elvégezzük a különböző ragasztásokkal és hajlításokkal járó bonyolult feladatokat is, így ezek nem növelik a gyártási időt. 

UV nyomtatás mellett természetesen vinyl fóliával, fényvisszaverő, műgyantás, tükrös elemekkel is el tudunk látni egy-egy ilyen eszközt.

Miért minket válassz?

 • Egyedi konstrukciók – Üzemünkben, helyben el tudjuk végezni a különböző ragasztásokkal és a hajlításokkal járó bonyolult feladatokat, így szinte nincs olyan egyedi koncepció, amire elakadna a szavunk.

 • Rövid gyártási idő – 3 műszakos munkarendünk lehetővé teszik bonyolultabb szerkezetek hatékony, rövid határidőre történő gyártását is. Nagyobb mennyiségek és egyszerűbb grafikák esetén gyakran szitanyomdánk is részt vesz a munkafolyamatokban.

 • Professzionális eszközök – A műanyagok vágását a kézimunka lehetősége mellett, ZÜND S3L-1600-as gyorsvágónkkal, akár lézervágóval is tudjuk végezni. A vágási vagy bonyolultabb marás jellegű munkafázisokhoz szükséges CNC marógéppel is rendelkezünk.

Néhány felhasználási lehetőség: szórólaptartó állványok, üveg tárolódoboz, zárható vitrinek, menütartó állványok és egyéb kiállítási eszközök. Asztali plexi válaszfal irodába, védőfal kasszákhoz, pultokhoz.

Fém displayek

Fém displayek

Felhasználás: bel- és kültéren

Acélvázas displayek elsősorban akkor szükségesek, ha a terhelés vagy rögzítés jellege indokolja. A fém displayeknél legtöbbször csak a váz fém, ami fölé jöhetnek a dekorációs elemek, plexiből, fából, kartonból, PVC-ből. 

Az egyes árukínáló eszközökhöz, polcokhoz használhatunk vázként alumínium profilrendszereket, esetleg heggesztett vagy szétszerelhető, rozsdamentes acélt. Étteremekben a fém menütartó állványt egy LED világítással igazán különlegessé tudjuk tenni.

Miért válassz minket?

 • Szinterezett/porfestett variációk – a porfestésnek köszönhetően a fém speciális bevonatot kap, mellyel magához vonzza a festékport, így egyenletes felületet tesz lehetővé.

 • Különleges kérések – az egyedi gyártásból adódóan számos munkaeszköz áll rendelkezésünkre, hogy megvalósítjuk legkreatívabb elképzeléseidet.

 • LED világítás – Legyen szó éttermi menütartó állványról vagy standelemekről, világító ledekkel igazán különlegessé tudjuk tenni a végeredményt.

Néhány felhasználási lehetőség: asztali display, információs állvány display, menütartó állványok, hajlított acéllemez prospektustartó.

Papír vagy karton display

Papír vagy karton display

Felhasználás: beltéren

Az egyedi, grafikázott karton display tökéletes választás élelmiszerek, italok vagy akár más termékek beltéri promóciójára. Kis helyet foglal, így szállítása egyszerűen megoldható. A papír displayekről még mindig él a tévhit, hogy tiszavirág életűek.

Mi direkt erre a célra kialakított hullámkarton lemezekből időtálló POS eszközöket készítünk. Ezek az anyagok olyan stabilak, hogy akár bútorok is készíthetőek belőlük.

Miért minket válassz?

 • Kedvező ár – válassz egyszerű hullámkartont vagy kérd speciális hullámlemezből a hosszabb élettartamért.

 • Változatos felhasználás – A papír displayekből is ki tudunk alakítani polcos rendszereket vagy pultra helyezhető változatokat.

 • Grafikázható – teljesen a termékre szabjuk. Nyomtathatjuk közvetlenül a papírra, vagy vinylre, melyet felkasírozunk.

Néhány felhasználási lehetőség: papír hostess pult, szórólaptartó, kínáló display, pulti kínáló.

Referenciáink

Miért az emblemazas.hu?

Egyedi elképzelések

Egyedi elképzelések

Akár hibrid megoldásokat is meg tudunk valósítani, de kérésre LED-es világítással is ellátjuk a különböző displayeket.

Expressz gyártás

Expressz gyártás

Rövid határidővel lenne szükséged POS eszközökre? Akár 12/24 órán belül elkészülhet egyedi displayed.

Minőségi eszközök

Minőségi eszközök

Profi ZÜND S3L-1600-as gyorsvágónkkal, CNC marógépünkkel és UV nyomtatóinkkal ötletek széles skáláját tudjuk megvalósítani.

Hogy működik?

 1. Kérj ajánlatot elképzeléseiddel – Írj nekünk a lenti űrlapon keresztül, csatolj akár képeket a tervekről, ötletekről és 12 órán belül reagálunk.

 2. Részletes árajánlatot küldünk – Minden szükséges információt leírunk a gördülékeny folyamat érdekében, az egyedi igényekre további javaslatokat teszünk.

 3. Megkezdődik a közös munka – A gyártás előtt minden esetben látványtervet küldünk, és csak a jóváhagyásod után kezdjük meg a munkafolyamatokat.

 4. 5-7 munkanap alatt elkészül a rendelésed – Munkagépek széles skálájával rendelkezünk, így a különleges kérések nem növelik a gyártási időt. Ha expressz gyártást kérsz, akár 48/72 óra alatt is elkészítjük és leszállítjuk rendelésed az általad megadott címre. Ezt minden esetben jelezd nekünk a lenti űrlap kitöltésekor!

Kérj ajánlatot egyedi display gyártásra!

Munkatársaink várják jelentkezésed. Érdeklődésedre kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot. Amennyiben 48/72 órás expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján, és rövid időn belül megkeresünk.
Telefonszám: +36 30 173 7886

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. A nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, Google Drive vagy Dropbox linkkel küldd! Extrém fájlméret esetén kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben!

*Gyártási kapacitástól függően.