Egyedi szilikon karkötő, textil karszalag gyártás

A tyvek, műanyag vagy textil karszalag különböző rendezvények, események, fesztiválok beléptetésénél használt vendégazonosító. Akár extra rövid határidővel, kis vagy több százezres nagyságrendben is teljesítjük egyedi karszalag vagy szilikon karkötő megrendelésedet!

Mikor jó választás még a karszalag?

A szilikon karkötők megvásárlásával például a látogatók vagy vásárlók támogathatnak egy kezdeményezést, egyes szervezeteket.
Kapcsolt üzenettel motiválhatod a látogatókat bizonyos programon való részvételre, de szponzorációk remek kiegészítője lehet is a szilikon karkötő vagy szövött textil karszalag.
Új szintre emeli a látogatók közötti kapcsolódást. Például, a vírushelyzet során számos konferencián eltérő karszalagot választhattak azok a résztvevők, akik nyitottak a kézfogásra és akik nem, így elkerülhetők a kellemetlen helyzetek.

Hasonló funkciókat tölt be egy egyedi nyakpánt vagy textil kulcstartó is. Inkább egyedi nyakpánt gyártásában gondolkozol?
Nézd meg a rengeteg típust és kelléket!

Karszalag típusok

Többféle karszalagot, karkötőt készítünk, így minden fenti alkalomra megtalálod a megfelelőt.

Szilikon karkötő

Szilikon karkötő

A szilikon karkötő sosem látott népszerűségnek örvend, a textil karszalag mellett jótékonysági és fiatal korosztályt célzó rendezvények közkedvelt választása. Kérheted egyszínű vagy színes, mintás változatban, felirattal vagy anélkül. Választhatsz akár mélynyomott szilikon karkötőt is (gravírozással).

Vastagság: 1-2 mm

Textil karszalag

Textil karszalag

Élénk színes vagy egyszerű, letisztult textil karszalagok, melyekre a szublimációs eljárásnak köszönhetően fotójellegű nyomatot tudunk készíteni. Műanyag vagy fém gyűrűvel rendelhető, melynek felhelyezéséhez elég a gyűrűt a karszalagon felhúzni ütközésig. A karszalag így nem átruházható, szigorú beléptetést tesz lehetővé. Akár egyedi szélességre vonatkozó kéréseket is tudunk teljesíteni.

Vastagság: 0,5-1 mm

Tyvek karszalag

Tyvek karszalag

Ha tényleg egyszerű megoldást szeretnél. Magas szakítószilárdsággal rendelkező, tartós tyvek alapanyagból készült karszalagunk gyors, költséghatékony választás egy-két napos rendezvényre, kiállításra. Vízálló, logózható és feliratozható.

Vastagság: papírvékony

Válassz azonnal raktárról karszalagokat, szilikon karkötőket vagy kérj ajánlatot egyedi gyártásra!

emblemazas.hu logo

Miért az emblemazas.hu?

  • Minőségi termékek, élénk színek – A legkorszerűbb szublimációs technológiát alkalmazzuk, így akár a textil karszalagok mindkét oldalán fotóminőségű, prémium nyomat készíthető. Nem kell félned, hogy megfakul egy többnapos rendezvény során vagy hosszabb tárolás alatt.
  • Nem kell időt töltened az összeszereléssel – A karszalagok vágását, varrását és a kellékek felszerelését is helyben végezzük.
  • Egy helyen megkapsz mindent – Nem kell külön grafikust megbíznod a dizájn elkészítésével. Akár a kreatív tervezésben is tudunk segíteni egyedileg nyomott karkötők esetében.
  • Akár kis darabszámot is rendelhetsz – Már néhány darabtól vállaljuk egyedi karszalagok legyártását.
  • Expressz gyártás – Az egyedi karszalagok extrém rövid, 12/24 órás gyártási idővel is rendelhetők.
  • Megbízható partner – 30 év gyártás területén szerzett tapasztalatunkkal számos további szolgáltatással állunk rendelkezésedre. Így nem kell egyszerre több alvállalkozóval kapcsolatot tartanod.

Hogy működik?

első lépés

Kérj ajánlatot elképzeléseiddel

Azért, hogy pontos árajánlatot adhassunk, arra kérünk, minél részletesebben írd le koncepciódat. Csatolj akár több fotót is!

második lépés

Részletes árajánlatot küldünk

Minden szükséges információt leírunk a gördülékeny folyamat érdekében, kérés esetén egyedi igényeidre további javaslatokat teszünk.

harmadik lépés

Megkezdődik a közös munka

A gyártás előtt minden esetben látványtervet küldünk, és csak a jóváhagyásod után kezdjük meg a munkafolyamatokat.

negyedik lépés

5-7 munkanap alatt elkészül a rendelésed

Kellékeink azonnal raktárról rendelhetők, így a különleges kérések nem növelik a gyártási időt. Ha expressz gyártást kérsz, akár 24 óra alatt is elkészítjük és leszállítjuk rendelésed az általad megadott címre. Ezt minden esetben jelezd nekünk a lenti űrlap kitöltésekor!

Kis darabszámú rendelések

A karszalag gyártás technológiája miatt egy darabot szinte lehetetlen gyártani. Minimum 50 db karszalag rendelése esetén tudjuk kiszolgálni igényeidet.

Expressz gyártás

Termékeinket akár extrém rövid határidővel, 24 óra alatt legyártjuk. Kérj ajánlatot az expressz gyártás feltételeiről!

Kérj ajánlatot egyedi karszalag gyártásra!

Munkatársaink várják jelentkezésed. Érdeklődésedre kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot. Amennyiben 24 órás expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján, és rövid időn belül megkeresünk.
Telefonszám: +36 30 173 7886

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. A nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, Google Drive vagy Dropbox linkkel küldd! Extrém fájlméret esetén kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben!