ponyva-nyomtatas

Ponyva, háló, molinó nyomtatás

Az elsősorban műanyag alapú molinóként használt PVC ponyvák is többféle változatban léteznek, felhasználási területtől függően. Frontlit, backlit, blockout és két oldalas anyagokkal is dolgozunk, különböző anyagvastagságban és anyagminőségben. Igyekszünk a bannerek terén minden igényt kielégíteni, így rövid idejű felhasználás esetére kiemelkedően olcsó megoldásunk is van, emellett magas minőségű, hosszú élettartamú bannereket is gyártunk.

Nyomtatunk filmszerű ponyvákra is, melyek feszített rendszerekben, világító táblákban használhatók. Többféle építési (mesh) hálóval is dolgozunk, melyek szerkezeti tulajdonságai eltérőek, de alapvetően jó légáteresztő képességük miatt, nagy, szélterheléssel járó kültéri felületekre alkalmazható.

A nyomatok hegesztését, ragasztását, szabását, vagyis az összes konfekcionálási utómunkát is elvégezzük a gyártási folyamat végén. Ringlikkel, gyűrűkkel, karabinerekkel látjuk el a kész eszközöket megrendelőink igényei alapján. Ajánlatkéréshez kattints az alábbi gombra!

Méret? Felbontás?

Ponyváknál ezt elsősorban az ügyféligény határozza meg. Technikailag fel vagyunk készülve a nagyfelbontású nyomatok készítéséhez, bármilyen alapanyagra, a ponyváknál viszont legtöbbször a kedvező ár és a gyors kivitelés ami fontos. Anyagszélességben 2m-ig tudunk nyomni, de természetesen hegesztéssel bármilyen szélesség kialakítható ponyvából és hálóból is.

Alapanyagok, technológia…

Kizárólag öntött ponyvákat használunk, így már az olcsóbb alapanyagok esetén is kiváló minőségű végterméket kapsz! UV, Latex, Eco solvent technológiával nyomtatunk a frontlit anyagokra, hálókra. Ajánlatkéréshez kattints az alábbi gombra!

Molinó nyomtatással kapcsolatos kérdésed van?

Munkatársaink várják jelentkezésed! Érdeklődésedre 24 órán belül reagálunk. Amennyiben 12/24 órás expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján!

Töltsd ki az alábbi adatokat és kattints a Küldés gombra!
Vezetéknév*
Keresztnév*
Cégnév
E-mail*
Telefonszám*
Webform ajánlat tárgy*
Üzenet*
12/24 órás expressz gyártás
emblemazas.hu forrásoldala
Ügyfél forrása
Médium
Hirdetés csoport
Kampánynév
Kulcsszó
Webform forrásoldala
Fájl feltöltése

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. Nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, google drive, dropbox linkkel küldd!
Vagy kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben.

Írja be az ellenörző kódot.
Új szó