Promóciós asztali zászló gyártás

A tökéletes minőségű kétoldalas, mosható poliészter zászlók nyomtatása mellett asztali zászlóidat is elkészítjük. A fotórealisztikus nyomtatás mellett kiegészítő hímzés is kerülhet rájuk. A szabványos méreteken túl bármilyen egyedi méret vagy forma legyártásában tudunk segíteni. Zászlóidat igény esetén zsinórral is körbeszegjük vagy rojttal látjuk el.

Kérd asztali zászlóidat többféle alapanyagból, különböző formájú talpakkal! Ajánlatkéréshez kattints az alábbi gombra:

Hogyan készülnek az asztali zászlók?

Az asztali zászlók (a hőszublimációs eljárással készült nagyobb promóciós zászlókkal ellentétben) transzfernyomással készülnek, mivel ezeknél egy vastagabb alapanyagot használunk, ráadásul két rétegben, hogy még jobb tartása legyen a készterméknek.

asztali zászló gyártása
kétoldalas asztali zászló

Egyedi formájú vagy kétoldalas asztali zászló? Lehetséges!

Az asztali zászlók méretét és formáját tudjuk egyedileg alakítani. Így akár a céglogód vagy a terméked formájára vágott darabokat is el tudunk készíteni. Az asztali zászlókra kerülő nyomatok nagy felbontású, fotóminőségű képek, így ez sem szab határt elképzeléseidnek.

Asztali zászló referenciáink

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy új technológiákkal tegyük egyedibbé partnereink megjelenését. Ezeket az új generációs asztali zászlókat az EY-nak készítettük.

Asztali zászló gyártással kapcsolatos kérdésed van? Ajánlatot kérnél?

Munkatársaink várják jelentkezésed. Érdeklődésedre kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot. Amennyiben expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján, és rövid időn belül egyeztetjük veled a részleteit.

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. A nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, Google Drive vagy Dropbox linkkel küldd! Extrém fájlméret esetén kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben!

* Gyártási kapacitástól függően