Gépi hímzés pólóra, munkaruhára, reklámtárgyakra

Minőségi, egyedi és tartós textil termékeket szeretnél logóddal ellátva? 

 • Időtálló céges reklám – Céges póló, logózott ing, munkaruha, hímzett sport ruházat? Szakembereink számára nincs lehetetlen, akár más reklámeszközökre is vállaljuk egyedi feliratok, céges arculati elemek gépi hímzését.

 • Extra rövid határidővel is elkészítjük gépi hímzett terméked – Nincs több aggodalom, hogy nem érkezik meg időben a reklámajándék.

 • Kis darabszámú rendeléseket is vállalunk – Ez esetben a gépi hímzés ára magában foglal egy minimális gépindulási költséget.


Kérj ajánlatot egyedi, gépi hímzett termékekre, akár
24 vagy 48 órás expressz gyártással!

Az alapanyagokat is ránk bízhatod!

A gépi hímzéshez szükséges termékek beszerzéséről mi gondoskodunk. Rendelhető gépi hímzett baseball sapka, galléros pólók, mellények, kabátok, törülközők, táskák női és férfi fazonokban, de akár gyermekruházat is. Textil termékeinkből kiterjedt raktárkészlettel rendelkezünk, így ezek beszerzése nem növeli a gyártási időt.


Miért gépi hímzés?

 • A gépi hímzett textíliák más technológiákkal ellentétben (például szitanyomás, pólónyomtatás) nem fakulnak meg, évekig megőrzik minőségüket.
 • Bonyolult tervezést igénylő, egyedi eseteket is meg tudunk vele valósítani.
 • A gépi hímzés rendkívül ellenálló, kiválóan bírja a napi használatot és a rendszeres, magas hőfokon való mosást.

Gépi hímzés típusok

Főként az alábbi típusú termékek kiváló minőségű gépi hímzésében számíthatsz ránk, de egyedi elképzeléseid megvalósításában is tudunk segíteni. A napjainkban népszerű, különleges mintázatokat is gond nélkül megvalósítjuk, többek között a divatvilág tervezőinek elképzeléseit. Ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot!

Egyedi póló hímzés

Egyedi póló hímzés

Ismétlődő rendezvényekre, céges csapatépítőkre vagy mindennapi használatra népszerű választás az egyedi céges póló. A gépi hímzéssel készített póló elegáns, profi és tartós megoldás.

Jó tudni: A gépi hímzés és a szitanyomás elsősorban az eredmény tartósságában tér el. Utóbbit főként egyedi pólók készítésére, illetve cégek esetében egy alkalmas promócióra, rendezvényre ajánljuk.

Munkaruha hímzés

Munkaruha hímzés

A legtöbb cégnél nem kérdés, hogy logózott munkaruhát, egyenruhát viseljenek az alkalmazottak. Az egységes megjelenés nemcsak a cég presztízsét növeli, hanem kiváló reklámeszköz is egyben. 

Mire figyelj oda a munkaruha kiválasztásánál?

 • Minőség és strapabírás – egy munkaruhánál elsődleges szempont, hogy bírja a napi munkavégzést és akár hosszú évekig megtartsa minőségét. Erre a legjobb választás a gépi hímzés.
 • Irodai és kékgalléros dolgozók – irodai dolgozók esetén jó választás a gépi hímzett ing, a fizikai munkát végző és terepre járó alkalmazottaknak a gépi hímzett kabát, logózott mellény, baseball sapka.
 • Minden évszakra professzionális öltözék – a gépi hímzett póló varázsa odavész, ha ősszel kedvenc pufi dzsekijével párosítja a dolgozó. Mi gépi hímzett polár termékek, széldzsekik és kabátok széles választékát kínáljuk.
Logó hímzés

Logó hímzés

A céges logó megjelenik a vállalat saját felületein, minden online és offline felületen, erről azonosítja a célcsoport a cégedet. Emiatt létfontosságú, hogy a géppel hímzett logó is részletgazdag, precíz legyen. Ugye te sem akarsz elnagyolt, pontatlan logót, helyenként elvarratlan szálakkal? Profi TAJIMA gépparkunk lehetővé teszi a tűpontos emblémázást, emellett akár kézimunkával is kiegészítjük a munkát a tökéletes eredményért.

Reklámtermék egyedi hímzés

Reklámtermék egyedi hímzés

Nem csak a póló és a baseball sapka lehet jó reklámeszköz. Tevékenységedtől függően más használati tárgyat is választhatsz erre a célra. Szállodák közkedvelt választása a gépi hímzett törölköző vagy fürdőköpeny. Éttermeknél, vendéglátó egységeknél pedig a textil szalvéta hódít. Reklámtárgyak esetén érdemes kreatívnak lenni, és nem letudni a dolgot egy századik bögrével. A legjobb, ha praktikus dolgokat választasz, egy gépi hímzett törölköző például hasznos és tartós ajándék.

RAKTÁRKÉSZLETÜNK: ezekre a ruhadarabokra és ajándéktárgyakra vállalunk gépi hímzést

Raktárkészletünk: ezekre a ruhadarabokra és ajándéktárgyakra vállalunk gépi hímzést

Hogyan néz ki a gépi hímzés a gyakorlatban? Így dolgozunk!

emblemazas.hu logo

Miért az emblemazas.hu?

 • Egyszerű vagy bonyolult tervezést igénylő gépi hímzés – szakembereink felkészülten várják a különféle, tervezési vagy akár kézimunkát tartalmazó feladatokat is. (Történelmi zászlók, speciális fémszálas hímzések stb…)
 • Kedvező ár – Stratégiai partnereinknek a piacon egyedülálló árgaranciát kínálunk.
 • Profi géppark és munkaszervezés – TAJIMA gépek, 24 órás – 3 műszakos gyártás a tartós, precíz gépi hímzett termékekért.
 • Hatalmas raktárkészlet  – a reklámtárgyak, textíliák (pólók, mellények, nadrágok, kabátok, sapkák stb.) beszerzése nem növeli a gyártási időt. 
 • Kis darabszámú vagy többszázezres, extrém rendelések – ha csak néhány új alkalmazott munkaruháját szeretnéd elkészíttetni, az sem akadály.
 • Modern mintázatok – naprakész, felkészült divattervezők segítségével folyamatosan követjük az aktuális trendeket, technológiai újdonságokat, így a napjainkban látható különleges mintázatok mindegyikére van megoldásunk.
 • Expressz gyártás és szállítás – igény esetén extrém rövid, 24/48 órás gyártási időt vállalunk. Váci üzemünkből naponta 2 alkalommal szállítunk Budapestre.
 • Megbízható partner – 30 év gyártás területén szerzett tapasztalatunkkal számos további szolgáltatással állunk rendelkezésedre, így nem kell egyszerre több alvállalkozóval kapcsolatot tartanod.

Hogy működik?

első lépés

Kérj ajánlatot elképzeléseiddel

Azért, hogy pontos árajánlatot adhassunk, arra kérünk, minél részletesebben írd le koncepciódat. Csatolj akár több fotót is!

második lépés

Részletes árajánlatot küldünk

Minden szükséges információt leírunk a gördülékeny folyamat érdekében, kérés esetén egyedi igényeidre további javaslatokat teszünk.

harmadik lépés

Megkezdődik a közös munka

A gyártás előtt minden esetben látványtervet küldünk, és csak a jóváhagyásod után kezdjük meg a munkafolyamatokat.

negyedik lépés

Elkészül a rendelésed

Textil ruházati termékeink raktárról rendelhetők, így a különleges kérések nem növelik a gyártási időt. Ha expressz gyártást kérsz, akár 12/24 óra alatt is elkészítjük és leszállítjuk rendelésed az általad megadott címre.

Kis darabszámú gépi hímzett termékek

Akár néhány darab termékre is adhatsz le rendelést. Fontos azonban tudni, hogy az üzem és a géppark jellegéből adódóan nem a kis példányszámra vagyunk berendezkedve, így minimális gépindulási költséggel számolunk, ami a hímzőprogram elkészítésén felül értendő. Sok esetben, ha lehetőség van rá, célszerűbb néhány darabot rendelned, mert gazdaságosabb.

Expressz gyártás

Gépi hímzett termékeinket a rendelési darabszámtól és a minta bonyolultságától függően akár extrém rövid határidővel, 48 / 72 óra alatt legyártjuk. 

Ha expressz gyártást szeretnél, mindenképp jelezd nekünk a lenti űrlap kitöltésekor, és kollégáink ismertetik veled az expressz gyártás feltételeit! 

Gépi hímzett munkaruha vagy egyedi póló?
Reklámtermék vagy más elképzelés?
Kérj ajánlatot!

Munkatársaink várják jelentkezésed. Érdeklődésedre kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot. Amennyiben expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján, és rövid időn belül megkeresünk.
Telefonszám: +36 30 173 7886

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. A nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, Google Drive vagy Dropbox linkkel küldd! Extrém fájlméret esetén kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben!

*Gyártási kapacitástól függően.