Promóciós és divattermékek: Strasszozás, kövezés, flitterezés

Készíttesd el ruházati termékeid aprólékos díszítését különböző méretű strasszok, kövek és flitterek segítségével!

Strasszozás, kövezés

Több ultrahangos strasszozó géppel rendelkezünk, legújabb berendezésünk már automata, mely jelentősen meggyorsítotja az egyébként aprólékos munkavégzést. Különböző méretű, minőségű köveket, gyöngyöket, fémlapokat tudunk segítségükkel elhelyezni az egyes ruhadarabokon, szabványokon.

A minták a kövek méretétől függően bármilyen alakzatban lerakhatók, variálhatók. Promóciós területre is ajánljuk, ha a minimális ár elérése helyett a fő szempont a különleges megjelenés.

Flitterezés, zsinórozás

Flitterezés segítségével különböző formájú, méretű, színű flittereket rögzítünk bármilyen alakzatban az anyagokon, speciális hímzőgéppel. A zsinórozás fonalakból, gyöngyökből, egyéb anyagokból álló rátétek, mintázatok gyártására alkalmas.

Mindkét eljárás elsősorban a divat világában szokványos igény, de jó kiegészítője lehet egyedi reklámtárgyak megjelenésének is. A lassabbnak mondható emblémázási technikák közé tartozik.

Milyen ruházati termékekre kérhetsz díszítést?

A nálunk vásárolt textilruházati termékekre kedvező áron készítjük el díszítésedet. Ha egyedi alapanyagokból készülő kollekciódat szeretnéd emblémáddal díszíteni, szintén keress minket bátran!

Raktárkészletünkben találhatók női-férfi pólók, pulóverek, baseball sapkák és további kiegészítők, emellett gyerekruházati termékek.

Tekintsd meg az összes ruházati terméket!

Különböző technikák kombinálása? Lehetséges!

Különleges lehetőség, hogy nálunk helyben kombinálhatók az egyes emblémázási technikák, így az áru mozgatása nélkül, meglehetősen költséghatékony módon tudjunk számodra elkészíteni összetett mintáidat.

Gyakori, hogy 4-5 technológia követi egymást egy-egy gyártási folyamat közben, ugyanazon a terméken, ezért fontos szempont szinte hibamentesen végezni az egyes fázisokat. Naprakész, felkészült divattervezőink segítségével folyamatosan követjük az aktuális trendeket, technológiai újdonságokat, így a napjainkban látható különleges mintázatok mindegyikére van megoldásunk.

Flitterezéssel, strasszozással vagy kövezéssel kapcsolatos kérdésed van? Ajánlatot kérnél?

Munkatársaink várják jelentkezésed. Érdeklődésedre kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot. Amennyiben expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján, és rövid időn belül egyeztetjük veled a részleteit.

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. A nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, Google Drive vagy Dropbox linkkel küldd! Extrém fájlméret esetén kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben!

* Gyártási kapacitástól függően