poszter-nyomtatas

Papír, poszter nyomtatás

Gyakran használt alapanyag a digitális nyomtatáshoz, mivel ha nincs túl nagy igénybevételnek kitéve, extra képminőség érhető el a nyomatokon. Citylight-ok, poszterek, óriásplakátok, zászófüzérek alapanyaga, de gyakran használjuk egyedi dekorációs ötletek megvalósításához. 120g körüli kékhátúpapírtól az egészen 300g körüli fotó papírokig alkalmazzuk alapanyagként.

Ezeken kívül folyamatosan próbálunk újdonságokat használni, illetve bemutatni partnereinknek, mint például különböző tapétákat, új fejlesztésű fotó papírokat.

Konfekcionálás terén itt gyakorlatilag csak vágási és összehordással kapcsolatos feladatok merülhetnek föl. Természetesen a poszterek, egyéb nyomatok beépítését is vállaljuk a különböző keretekbe, citylight-okba, profilokba. Szükség esetén lamináló fóliával is ellátjuk a nyomatokat, a nagyobb UV és karcolás elleni védelem érdekében.

Az alábbi gombra kattintva tudsz ajánlatot kérni:

Poszter nyomtatással kapcsolatos kérdésed van?

Munkatársaink várják jelentkezésed! Érdeklődésedre 24 órán belül reagálunk. Amennyiben 12/24 órás expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján!

Töltsd ki az alábbi adatokat és kattints a Küldés gombra!
Vezetéknév*
Keresztnév*
Cégnév
E-mail*
Telefonszám*
Webform ajánlat tárgy*
Üzenet*
12/24 órás expressz gyártás
emblemazas.hu forrásoldala
Ügyfél forrása
Médium
Hirdetés csoport
Kampánynév
Kulcsszó
Webform forrásoldala
Fájl feltöltése

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. Nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, google drive, dropbox linkkel küldd!
Vagy kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben.

Írja be az ellenörző kódot.
Új szó