gepi-himzes

Gépi hímzés

A szitanyomással készült nyomatok idővel megkophatnak, megfakulhatnak. A gépi hímzéssel készült embléma viszont évekig megőrzi minőségét és exkluzivitását.

Cégünk, a gépi hímzés területén szerzett több évtizedes tapasztalattal, a legkorszerűbb tervezőprogramokkal készíti el logóit, emblémáit. Gépi hímző részlegünk, a Váci üzemünkben, a régió legnagyobb gépparkjával, a pár darabos, – akár egyedi, nevesített – hímzésektől a több százezres, extrém nagy mennyiségekig is rövid határidővel teljesít megrendeléseket. Ajánlatkéréshez kattints az alábbi gombra!

Szakértő vagy a gépi hímzés területén?

Akkor térjünk a lényegre! TAJIMA gépek, 24 órás – 3 műszakos gyártás, expressz szállítás (váci üzemünkből naponta 2 alkalommal szállítunk Budapestre), kedvező ár, stratégiai partnereinknek a piacon egyedülálló árgarancia.

Most ismerkedsz a gépi hímzéssel?

Cégünk kedvező áron vállal akár pár darabos, bonyolult tervezést igénylő, egyedi eseteket is. Szakembereink felkészülten várják a különféle, tervezési vagy akár kézimunkát tartalmazó feladatokat is. (Történelmi zászlók, speciális fémszálas hímzések stb..)

A különböző promóciós textiltermékek, táskák, törölközők, pólók, kabátok, sapkák, stb. emblémázása mellett a divatvilág tervezőinek elképzeléseit is megvalósítjuk. Naprakész, felkészült divattervezők segítségével folyamatosan követjük az aktuális trendeket, technológiai újdonságokat , így a napjainkban látható különleges mintázatok mindegyikére van megoldásunk. Ajánlatkéréshez kattints az alábbi gombra!

Egy két darabos hímzések…

Kis mennyiségű megrendeléseket is természetesen teljesítjük. Fontos azonban tudni, hogy az üzem és a géppark jellegéből adódóan nem a kis példányszámra vagyunk berendezkedve, így minimális gépindulási költséggel számolunk. A hímzések esetén ez 5000 Ft, ami a hímzőprogram elkészítésén felül értendő. Sok esetben, ha lehetőség van rá, célszerűbb néhány darabot rendelni, mert gazdaságosabb.

Gépi hímzés lépései

Gépi hímzéssel kapcsolatos kérdésed van?

Munkatársaink várják jelentkezésed! Érdeklődésedre 24 órán belül reagálunk. Amennyiben 12/24 órás expressz gyártást szeretnél, kérlek ezt jelöld az adatlap alján!

Töltsd ki az alábbi adatokat és kattints a Küldés gombra!
Vezetéknév*
Keresztnév*
Cégnév
E-mail*
Telefonszám*
Webform ajánlat tárgy*
Üzenet*
12/24 órás expressz gyártás
emblemazas.hu forrásoldala
Ügyfél forrása
Médium
Hirdetés csoport
Kampánynév
Kulcsszó
Webform forrásoldala
Fájl feltöltése

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB. Nagyobb fájlokat kérjük erre alkalmas módszerrel, fájlküldővel, google drive, dropbox linkkel küldd!
Vagy kérj tőlünk tárhelyet az üzenetben.

Írja be az ellenörző kódot.
Új szó