revolúció az asztali zászlóknál

Revolúció

Konferenciák, szakmai és politikai találkozók, sajtótájékoztatók, sportdiplomáciai események elmaradhatatlan résztvevői ők. Nagy bejelentések, éles viták, békés megegyezések tanúi. Jelenlétük megszokott és állandó, ahogy megjelenésük is.

asztali zászló

Vagy mégsem?

Az asztali zászlók hosszú évek rutinjával, hagyományos technológiák szerint, magas minőségben kerülnek le gyártósorunkról. A három-, vagy ötszögletű, esetleg alul íves, vagy épp egyedi formára vágott példányok fém, vagy fa talppal kiegészítve széles körben használt kommunikációs, dekorációs eszközök. Digitális nyomtatás vastag zászlóanyagra, majd varrás, zsinórszegés, rojtozás, csomagolás.

asztali zászló egyedi alakkal

De időnként jól esik – és szükséges is – megtörni a rutint, és máshonnan, másképp ránézni a megszokottra. Így megláthatunk benne olyan lehetőségeket, amik új értékeket tesznek az addigiakhoz.

Ugyanaz, de másképp. Ugyanaz, de újrafogalmazva. Ez a revolúció.

Az asztali zászló revolúciója.

Néhány hónappal ezelőtt partnerünkkel, akivel rendszeresen új termékekben, új utakban gondolkodunk, egy aktuális asztali zászló megbízással a kezünkben azt kezdtük vizsgálni, vajon milyen lehetőségeket rejthet magában egy olyan megszokott eszköz, mint ez?

új asztali zászló

Az ötletelés alapját egy látványterv képezte, melyen egy merőben új megközelítésű asztali zászló szerepelt. Mint az Apollo13 földi irányítása, minden alapanyagkészletünket, technológiai tudásunkat és gyártói tapasztalatunkat az asztalra öntve a kreatív alapötletet fizikai síkra hoztuk, és kifejlesztettünk egy új asztali zászló típust.

A végeredmény egy modern, esztétikus, prémium megjelenésű asztali zászló lett, melynek előállításakor olyan nemes anyagok kerültek felhasználásra, mint a plexi és az alumínium. Az új konstrukció számos előnye közül talán az egyik legfontosabb, hogy ennél a típusnál nem kell külön talpról gondoskodni. Az eszköz komplex, könnyen kezelhető, a zászló pedig mindig egyenesen áll rajta.

A kétoldalas nyomtatással készült selyemszatén asztali zászló hagyományostól eltérő, új formavilága egészen más hatással bír. Elmaradhatatlan résztvevőként hangsúlyt és prémium megjelenést ad az eseménynek.

új típusú asztali zászló egyedi rendelsre

Az első széria sikerét hamar követte a többi, az elmúlt egy hónapban az általunk kifejlesztett, új típusú asztali zászló értékesítése meghaladta a hagyományos konstrukcióét.

új típusú asztali zászló